Pood
0

Kasside Turvakodu

LUCKY – 12.10.2016

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

LUCKY – ÕNNESEEN OMA PESA OTSINGUL

Lucky on, nagu nimigi ütleb, tõeline õnneseen. Õnneseen, sest ta on tunda saanud niivõrd palju kurjust, kuid tänaseks pääsenud tänavaelust ning valmis alustama uuesti.

Kassitirts päästeti koos oma pojaga Narva tänavalt, kus vapper Lucky uitas koos oma pojaga. Ta eksles tänavatel, kus ei saanud kedagi usaldada. Luckyl ei olnud oma pesa ega oma paikäsi, rääkimatatäiskõhu- ja turvatundest. Lucky pidi ise hakkama saama.

Leides oli näha, millega Lucky oli pidanud tänaval silmitsi seisma, sest kassitüdruku kõhust leiti õhupüssikuul. Kes sai olla nii südametu ja kalk, et tõstis oma käe niigi abitus seisus nurrumootori vastu? Kes suutis vigastada väikest karvapalli, kui Lucky silmad anusid sel samal hetkel tema abi?

Tänaseks on Lucky kõhust õhupüssikuul eemaldatud ning kassipreili on turvaliselt turvakodu hoole all. Lucky ei pea muret tundma järgmise toidukorra pärast, küll aga on kassitirtsul mure oma pesa ja paikäte pärast. Arvestades Lucky kogemusi inimestega, on ta teinud lühikese ajaga suure arengu ning naudib inimese käe pealt toidu nosimist. See on suur samm, sest tänavaelu ei ole Lucky jaoks kerge olnud. Lucky loodab, et ta leiab omale peagi päriskodu, kus on armastavad ja hellad inimesed- inimesed, kes mõistavad Lucky raskeid läbielamisi ning soovivad kassitirtsule pakkuda ainult parimat. Lucky on valmis Sind usaldama, kui Sa lubad, et kingid talle oma hellad paikäed ja kogu oma armastuse.

Lucky on steriliseeritud, kiibitud ja vaktsineeritud. Turvakodus uut kodu ootamas alates 11.03.2016.

Kirjuta armsale Luckyle info@kassideturvakodu.ee.

Ta ootab oma pesa väga!