Pood
0

Kasside Turvakodu

TIRAMISU – 14.09.2016

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!

Tänane täht tutvumisportaalist!

Tutvumisportaalidega on selline lugu, et sealt leiab igasuguseid kirjeldusi. Kes on moodustanud enda suurepärase isiku kirjeldamiseks luulevormis teose, kes rõhub – kh-khmm! – napivõitu riietuses fotodele ;). Eks igaühele oma! Kuid vahet pole, kas tegu on luuletuse või efektse pildimaterjaliga – peamine on siiski see, et tutvumiseks ülespandud kirjeldus PEAB vastama faktidele!

Ja siin ta meil ongi – Tinderi, Twoo, Turvakodu feissi ja ka kõikide teiste tutvumisportaalide selle nädala kõige asjalikum, ausam ja kaunim tegelane! Saage tuttavaks – kaunis, kolme-aastane ja kelmikas kiisu Tiramisu!

(Kuna kiisu koolitee on jäänud temast sõltumatutel põhjustel pooleli ja kirjutada ta veel ei oska, palusime tema iseloomustuse kirja panna tema senisel perenaisel. Lugege ja nautige)
Tere! Kassi nimi on Tiramisu. Võib hääldada TiraMIISU, aga ei pruugi. Sellise nime sai ta sellepärast, sest ta näeb välja nagu šokolaadidessert.
Kass on hea iseloomuga. Talle meeldib süles olla. Tuleb kutsumise peale sülle. Selleks tuleb sõrmedega nipsu teha.
Kui laua peale ronib siis tuleb vaid kätega plaksu teha ning ta mõistab, et see on koht kus ta ei tohi olla. (See muidugi ei tähenda, et ta seal uuesti tagasi oleks 4 minuti pärast, aga –  olgem ausad, tegemist on kassiga!)
Püüab palli. (Mõnikord ka toob selle tagasi).
Poeb teki alla, kui toas on jahe ning teeb unist nägu, kui teda seal piiluda.
Ajab putukaid taga ning vaheldumisi sööb neid. Eriti maitsevad pikakoivalised ämblikud!!
Õue ta ei julge minna, Tiramisu on puhas toakass. Aknalaud on kõige lähem punkt välismaailmale, mis on tema jaoks veel aksepteeritav.
Seega koeri, linde ja muid elusolendeid on Tiramisu näinud ainult televiisorist. Eriline on see, et loodussaadetes meeldivad talle eriti vaalad. Kummaline valik, eksole?
Lastest pigem hoiab ta eemale – Tiramisu on väike diiva, kes armastab rahu ja vaikust. Ja kui võtta sedapidi, kas ta peres armastab rohkem meeste või naisterahvast, siis pean tunnistama, et Tiramisu eelistab rohkem meesterahva seltskonda.
Parimate soovidega Tinderi jaoks,
Tiramisu hoiukodu
PS Lisainfoks veel niipalju (sest me teame, et see on nii mõnegi seltsiliseotsija jaoks oluline info, et Tiramisu (võib hääldada ka Tiramiisu) on juba steriliseeritud, saanud kõik parasiiditõrjed ja ka vaktsineeritud.