Pood
0

Kasside Turvakodu

ELISA – 15.01.2017

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

Elisa on vahva kassiplika, kes on päästetud Kohtla-Järve varjupaigast. Temast on kiiresti saanud Turvakodu kassitoa juhtiv jõud. Kelmikas kassitirts on alati saabujatel uksel vastas, justkui öeldes: „Tere tulemast meie imelisse kassimaailma!“. Seejärel juhatatakse kõik külalised krapsakal sammul läbi kassitoa kambrite, endal uhke nägu peas. Kui Elisale tehakse hea korrapidamise eest kiituseks pai, siis on ta kindel, et tehtud tööd hinnatakse vääriliselt.

Kui käes on söögiaeg, jooksevad kõik kassitoa karvakerad inimese peaaegu pikali. Enamik kasse ronivad konservi avamise hetkel kapi peale ja mõtlevad hetkeks juba vabatahtliku nahka pista, aga Elisa on väga viisakas ja heade lauakommetega. Kassitirts ootab rahulikult inimese jalgade juures ja temast õhkuv rahulolu annab märku, et korrapidamise eest peaks tema kõige esimesena konservi saama. Ja muidugi isu on hea, sest korrapidamise peale kulub ju niivõrd palju energiat!

Lisaks headele organisaatori oskustele on Elisa väga sõbralik ja paimaias nurrumootor. Headust ja soojust õhkub igast tema vurrust ja kasuka karvast. Elisa otsib omale tegusat sõpra, kellega koos majapidamises korda hoida, kelle süles mõnusalt pikutada ja kelle pehmeid paisid lõputult nautida.

Kirjuta vahvale Elisale info@kassideturvakodu.ee ja tule talle külla. Ta on kindlasti uksel ootamas!