Pood
0

Kasside Turvakodu

IRIS – 05.11.2016

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!

Iris on vahva kassitirts, kes on üks Tapalt päästetud nurrumootoritest. Väikse kassitirtsu iseloom on sama värvikas nagu tema imeline kasukas. Iris on väga mänguhimuline nurrumootor- ta armastab hüpeldes mööda korterit oma lemmikpallikest taga ajada ning seda demonstratiivselt hambusse võttes hoiuperenaise jalge ette viia. Väsides visatakse külili, et siis üks kosutav uni teha.

Põrandal magamine ongi üheks kassitirtsu eripäraks- tema ei püüdle kõrgustesse ronima. Pörandal tudutakse selili- kõht ja lõug taeva poole. Kassiplika teab, et tema ilus pehme kõhualune meelitab kohe inimest paitama. Need paid on ka Irise vaieldamatud lemmikud. Kõhupaide eest tänatakse suure nurruga ning üldse on Irise puhul tegemist väga jutuka kassilapsega. Ta armastab väga inimesega juttu puhuda ning rääkida, kuidas tema päev on käinud. Kassiplika kurrutab, nurrutab ja mjäutab, kuid seda kõike väga meelalt ja tasaselt. Ühel korral on kuuldud ka ühte korralikku mjäud- tegu oli hommikusöögipalvega.

Iris sobib väga hästi ka teiste kassidega, samuti ei ole tal laste vastu midagi, kõik mängukaaslased on tema jaoks kiirelt sõbrad.

Iris on steriliseeritud, kiibitud ja vaktsineeritud.

Kui Sina soovid Irisega kodus kassimänge mängida, siis kirjuta talle info@kassideturvakodu.ee