Pood
0

Kasside Turvakodu

AMELIE – 07.02.2017

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!

AMELIE – KUI ÕIGET POLE VEEL TULNUD, SIIS KUHU ÜLDSE MINNA?

Kas Sa annad alla, kui ei saavuta oma eesmärki või on eesmärk väärt pingutamist?
Kas Sa loobud, kui Sind ei mõisteta või proovid leida ühist keelt?
Kas Sa oled valmis armastama, kui see nõuab mõlemalt poolelt eneseületust?

Ameliest võiks rääkida pikalt. Sellest, kuidas ta on võidelnud, armastanud ning avanenud. Oleme talle andnud aega mõistmaks, missugune kass temas PÄRISELT peidus on. Hoiukodus on möödunud nüüdseks peaaegu aasta. Milline on siis Amelie ja elu temaga?

Kui tulla koju, siis tavaliselt pole Amelied uksel vastas (erandiks on juhus, kui krõbinad on otsa saanud, siis vaatab ta koridoris unise, pisut pahase pilgu ja natuke vasakule kaldu peaga küsivalt otsa). Ta ilmub välja mõne tunni pärast, kui inimesed on juba rahulikumalt tubaste tegevustega hoos või veedavad aega diivanil televiisorit vaadates. Hetkel on tal välja kujunenud kaks meeliskohta – köögilaua alune tagumine nurk ning esikukapp. Esikukapp muidugi seetõttu, et riiete keskele oli hea mugav endale sobiv pesa teha ja köögilauaalune nurk… noh, Ameliel on hea maitse. Ja peabki olema, et ta karv püsiks ilus ja siidine, ise aitab ta muidugi hoolega kaasa pikkade ja põhjalike hooldussessioonidega.

Amelie on kass omas kindluses, kuid nüüdseks on teada, et ta lubab sinna ka inimesi. Talle meeldib kohe väga paitamine ning nurrumine on selle saateks ka ära õpitud, kuid selleni jõudmiseks ei tohi lasta end heidutada esmakontaktil tehtavatest mitte-nii-sõbralikest häälitsustest. Niiet jah, neid häälitsusi tasub lihtsalt ignoreerida, õrnalt siidist kasukat silitada ning veenduda, et esmamulje võib olla petlik.

Seega me otsime Amelie jaoks läbi ja lõhki kassiinimest. Seda müstilist kedagi, kes lubaks kassil omas tempos kohaneda, sealt edasi oleks valmis ületama barjääre ning kõige tähtsam – mitte iialgi ei pahandaks, kui leiab Amelie oma voodis tukastamas, vahest ka väike roosa keeleots suust väljas. Jah, me otsime Ameliele igavest armastust kõiges.

Amelie on pärist Narvast, kust ta liikus õnne otsima Tartusse koos oma pesakonna poegadega. Pojad on ammu uues kodus, kuid Amelie veel ootab oma võimalust. Tegemist on imeilusa kassiemandaga, kes on aga äärmiselt mänguline ja nooruslik. Lemmiktegevuseks on tal mäng teiste kassidega, siis kapatakse ühest toast teise ning ollakse õnnelik. Kahjuks on aga elu tänaval jätnud temasse kartuse inimese vastu. Küll aga tuleb ta inimese kätt ja nina nuusutama suure huviga, et mis tegelane see inimene veel on, aga hetkel ta ennast paitada veel ei luba. Kuid piisab vaid tema vaatamisest, et arusaada kui eriline on see kass!

Amelie on steriliseeritud, vaktsineeritud, kiibitud, omab passi ning saanud ka parasiditõrje.

Amelie ootab oma pere kirja aadressile info@kassideturvakodu.ee