Pood
0

Kasside Turvakodu

KÄPIK – 24.02.2016

Sugu: Emane
Vanus: Alla 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!

KÄPIK – KARISMAATILINE KASSITIRTS

Käpik on väike kassitirts, kes sattus Turvakodu hoole alla koos oma pisikese õega. Väikesed kassilapsed vajasid väga inimese hoolt ja armastust, kuna mõlemal kassilapsel olid terviseprobleemid. Pisikese Käpiku esikäpp oli valesti arenenud ning seetõttu on väikese kassilapse esikäpp liigesest kõveras. Käpiku õel oli aga vesipea ning kahjuks saatusel olid temaga teised plaanid….Kuid Käpik on siin! Siin, et elada. Et elada nii enda kui oma pisikese õe eest. Et lustida, mängida, armastada ja hoolida…….Mõlema eest!

Käpik on kassilaps, kes on lastele kohaselt väga seiklushimuline. Väike kassitirts on väga uudishimulik ning armastab üle kõige inimest abistada. Päeva ajal hoiab Käpik kodul silma peal ning vaatab, et kõik teised hoiukiisud oleksid lõbustatud. Koos trallitakse ringi ja puhastatakse kõik voodialused tolmurullidest. Õhtul aga nunnutab Käpik koos inimesega. Kassitirts armastab väga inimese kaisus käia ja inimesega suhelda. Kaisutamise ajad on kõige mõnusamad, sest siis armastab pisike Käpik oma saba otsa suhu panna ja seda lutsutada. Kohe mõnuga! Võite ainult ette kujutada kui siidine ja pehme on kassiplika saba ots!

Käpik on nii eeskujulik väike kassitüdruk, et tuleb kohe kutsumise peale ning saab aru, kui temaga kõneletakse. Koos hoiuperenaisega arutatakse läbi kõik Käpiku päevased tegemised ning räägitakse unistavalt tulevikust. Tundub nagu väga tarmukas väike kassitirts, või mis? Kassiplika peab lugu ka heast suuhügieenist. Nimelt käib Käpik kogu aeg hoiuperenaisega koos hambaid pesemas. Ise häälekalt jalgade ees mjäugudes ja lootes kampa saada. Koos Käpikuga ei pea kassikese pere kunagi muretsema ühegi hambaaugu pärast. Käpik annaks kohe häälekalt teada, kui kuskilt mõni hammas pesemata jääks!

Karismaatiline Käpik on õrn ja imekaunis kassihing. Kassitüdruku silmad on nii suured ja ilusad, et nendesse võib lausa uppuda! Samas on nendest näha kogu kassitirtsu elulugu- ühteaegu nii õnnelik, sest elu on suurim kingitus, kuid teisalt nii nukker. Kuid üks on selge, nendes silmades vilgub üks kelmikas tuluke. See, mis reedab, et Käpik ei ole alla andnud leidmaks OMA PÄRIS PERE. Ta loodab, usub ja teab, et ükskord juhtub see ka temaga. Peab lihtsalt juhtuma. Käpik ootab. Käpik on steriliseeritud, vaktsineeritud, omab passi ning kiipi ja on saanud parasiiditõrjed.

Kirjuta Käpikule info@kassideturvakodu.ee