Pood
0

Kasside Turvakodu

JOOSU (NÜÜD SASS)

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

Sass tervitab uuest kodust!

Joosu uue nimega Sass elab hästi ja tänab Turvakodu töötajaid meeldiva koos veedetud aja ja hoolitsuse eest.
Oleme abikaasaga  väga rahul, et saime endale nii toreda kassi. Sassiks hakkasime teda kutsuma kuna kaks eelnevat kassi olid tema sarnased- samasugused hallid, valgete käppade kohualuse ja ninaga.  Sass ,alias Joosu , on väga iseseisev , hea hiirte kütt ja mõni lind on talle ka hambu satunud. Hiired olid rohkem mängimiseks, alguses toodi need õue treppile ,hiljem kas pisteti nahka või jäeti lihtsalt maha, ei tea.
Magamiskohti tegin algul kaks, kuid hiljem täiendas ta ise kus pikutada. Kui külmemaks läks, siis arvas,et meie voodis jätkub ruumi ka tema jäoks.
Sööb hästi, ei virise, parim toit on hakkliha ja kala. Parimad trikid on õues  tehtud -kiirelt joostes puu otsa, olenemata puu suurusest ikka latvani välja. Nüüd jõulude aeg meeldis jõulupuu otsa ronida, paar ehet sai ikka alla ja katki ka tehtud. Aga armsale kassilapsele anname kõik vigurid andeks.
Oleme väga tänulikud turvakodule, et hoolitsete kodutute kiisude ja kutsude eest. Südamest suur tänu meelespidamise ja heade soovide eest. Anname  Sassi, alias Joosu, elust edaspidi märku. Et Teil ikka jätkuks jõudu,  sellise tänuväärse töö tegemiseks.

Sass hoiukodus