Pood
0

Kasside Turvakodu

ELVIS – KODUS 21.01.2016

Sugu: Isane
Vanus: Alla 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!

Elvis on üks kolmest enne aastavahetust Viimsist leitud kassipojast. Kassipojad olid viidud metsa ja ainult tänu õnnelikule juhusele leidsid nad sealt juhuslikud möödakäijad. Kõik kolm olid kohe algusest peale täesti ülisõbralikud ja inimest usaldavad väiksed naasklid, kes pugesid hoiukodusse jõudes kohe inimesele jalgade juurde sooja ning tahtsid hirmsasti pai. Algul paigutasime nad vannituppa, sest ei tahtnud neid kohe pere enda kassiga kokku lasta, kuid siis ikka lasime nad õhtul vannitoast välja, sest süda läks haledaks. Öösel pressisid kõik kolm end nii nagu muuseas padja peale voodisse 🙁

Hommikul tulin kohvi jooma ja kõik kolm olid avastanud, et kõrgele riputatud sõnajalga nuuskima saab väga edukalt minna mööda raamaturiiulit nagu treppi. Väga taibukad väiksed tegelased!
Nüüdseks on kiisudega juba kliinikus käidud, nad on saanud lemmkloomapassid, kiibitud, parasiiditõrjed ja üle vaadatud. Ja nüüd on nad valmis ka oma uutesse kodudesse minema!
Elvis on pesakonna tumedama karvaga kassipoeg ja ainus poiss. Ta armastab inimesi üle kõige. Elvis tahab alati inimesel süles olla ja ronib jalgu mööda üles inimesele õlale istuma ja nurru lööma. Ja ta nurrub kogu aeg :). Samas pole ta nii vaprake kui õed ja eelistab jääda õdede selja taha, kui midagi kummalist või ootamatut juhtub.

Kontakt: info@kassideturvakodu.ee

Vaata Elvise õdesid:

Marilyn

Lara