Pood
0

Kasside Turvakodu

SAMUEL – 15.05.2016

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

SAMUEL VAJAB VÄGA OMA INIMEST!

Samuel on armas kassipoiss, kes ootab uut võimalust – võimalust hoolivale perele ja oma kodule. Samuelil oli juba oma kodu, kuid kahjuks nägi ta seda harva. Kassipoisil oli omanik, kes tema eest ei hoolitsenud ning enamiku ajast külmetas Samuel trepikoja ees ja ootas tuppa pääsemist. Samuel sammus tihti käpalt käpale, et tunda vähem näpistavat külma oma pisikestes jalgades. Samal ajal lootes, et kohe-kohe avaneb uks, kust tulevad hellad käed, mis viivad ta sooja tuppa… Aga seda ei juhtunud.

Nüüdseks on Samuel Turvakodus ning külm teda ei näpista, kuid tal ei ole siiani seda, millest ta trepikoja ees seistes unistas – oma pesa ja hellade kätega oma inimest. Samuel vajab väga oma kodu, sest kahjuks ei tunne Samuel ennast turvakodu 50 nurrumootori seltskonnas hästi. Kassipoiss tahab väga olla kellegi jaoks see üks ja ainus, kõige kallim nurrumootor, ning tähelepanu jagamine teiste kassidega on muutnud Samueli väga-väga kurvaks.

Samuel on nii hea kass – ta ei karda näidata oma tundeid, sest igal võimalikul hetkel soovib kassipoiss ronida sülle ja saada suurel hulgal paisid. Samuel ei saa kunagi kurjaks, kui Sa ennast unustad ja teda natuke kauem kaisutada soovid, sest talle meeldib, et teda märgatakse ja temast hoolitakse. Samuel on väga sõbralik kass, kes hoiab inimese ligi ja soovib öösiti kaissu pugeda, kuid kahjuks ei ole tal veel oma südamesõpra.

Samuel on kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud. Samuel ootab Turvakodus uut kodu alates 28.02.2016.

Kirjuta armsale Samuelile info@kassideturvakodu.ee.