Pood
0

Kasside Turvakodu

CLAUDIA

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

Claudia tervitab uuest kodust!

Claudial läheb hästi. Alguses oli temaga muidugi veidi raske, eriti esimesel nädalal. Preili väga kartis, oli peidus ja öösiti näugus aknalaual kurvalt mitu tundi. Umbes nädalaga kadus see öine näugumine ära.  Tundus, et natuke aitas see, kui tal Youtube’ist enne magaminekut linnuvideoid näitasin. See kuidagi rahustas teda. Üldse on Claudia väga tehnikahuviline kass, praegugi vaatab vahel Youtube’ist linnuvideoid, mängib kassidele mõeldud arvutimänge ja on isegi Skype’is teise kassiga videokõnet pidanud :D.
Julgus tuli ka tasapisi. Umbes kuu aega läks ja siis toimus väga kiire muutus. Olin juba mõelnud, et tegu vist sellise kassiga, kes ei nurrugi. Pai juba lubas teha natuke. Aga siis üks päev käivitati ka mootor – algul kõlas see rohkem nagu nohin, oli kaua roostes olnud ilmselgelt. Aga tööle ta läks. Ja päeva-paariga sai arglikust kassist kleepekas, kes tahtis kogu aeg pai ja muudkui nurrus. Praegu on Claudia väga jutukas kass, kellel on kogu aeg midagi rääkida. Enamasti seda, et süüa võiks rohkem anda. Paisid isegi nii palju enam ei taheta. Ju oli algul vaja saamatu jäänud paid tasa teha 🙂 Inimeste lähedal meeldib tal aga väga olla. Isegi mängida ta eriti üksi ei taha, vaid ikka inimestega koos. Üheks lemmiktegevuseks on ka paberite ja pappkarpide tükeldamine.
Claudia tervitab teisi Turvakodu kasse ja loodab, et ka nemad saavad endale varsti päris oma kodu. Head uut aastat vabatahtlikele ja suured tänud inimestele, kes Claudia tänavalt päästsid. Kuidas selline õrnake seal pikemalt hakkama oleks saanud, ma ei taha mõeldagi.

Claudia hoiukodus