Pood
0

Kasside Turvakodu

MARGARITA – 27.02.2018

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

Margarita on kassipesa klassikaline kaunitar – sooja südame, pehmete käppade ja energilise iseloomuga, kuid jäänud juba pikemaks ajaks turvakodu helde hoole alla. Ta on täiuslikult tavaline triibik ilma erilise harjumuseta, kuid siiski ootab ka tema soojade paitamiste laineid päris oma isiklikus kodus.

Õppides tundma Margaritat, õpid temaga kõnelema, kuulama ja hoolima – kuulama tema südamehäält ja hoolima just temast.

Kuna turvakodus on kiisusid rohkesti, siis sageli püüavad külaliste pilkusid just kõige aktiivsemad ja tähelepanumaiamad nurrumootorid. Nii mõnigi jääb tähelepanust ilma ja pikaks oma kodu ootama – nii ka Margarita. Paid jäävad homse varna ja mängimised enda teha. Margarita on vaikne ja mõistva südamega kiisuke, kes leiab ise mängimiseks sõbrannad ja vaikse kapipealse, kus eemal õhtusööki oodata.

Margarita on energilise iseloomuga krapsakas kiisupreili kuid siiski nagu inimesedki, vajab ta veidi mõistmist ja tutvumist uute sõpradega. Margarita vajab inimest, kes oskab kuulata. Mitte lihtsalt kuulda, vaid kuulata Margarita südamehäält – sügavat soovi leida oma inimene.

Kassike on turvakodus juba alates 23.10.2015. Vihmastel õhtutel üksinda istuv Margarita ootab ja loodab, et kord naeratab päikene ka tema rohelistesse silmadesse suure soojusega ja juba varsti saab ka tema oma väikese südame kellelegi kinkida. Ehk viimaks pöörab õnn tema poole näo ning kingib hooliva päriskodu. Inimese, kes armastaks ja hellitaks teda kui oma pereliiget.

Margarita on kiibitud, vaktsineeritud, steriliseeritud ja saanud kõik vajalikud parasiiditõrjed.