Pood
0

Kasside Turvakodu

LUNA – 19.02.2017

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!

 

Luna on pärit Kuusalu forellitiigi juurest. Ta tekkis sinna ühel suvisel pärastlõunal, auto peatus, kassike visati parkimisplatsile ning maha ta jäetigi.

Forellipüügi töötajad andsid Lunale süüa ning üsna pea selgus ka võimalik hülgamise põhjus – Luna tõi ilmale kaks pisikest kassipoega.

Endise kodukassina ei saanud Luna sellise eluga hakkama ja nii jäi ta mitmel korral toitu otsides pinkide alla paigutatud õngekonksudesse kinni. Kuniks lõpuks võtsid kalapüügi töötajad Turvakoduga ühendust ning kiisupere toimetati vabatahtlike abiga Tallinnasse.

Luna on eluvintsutustest hoolimata väga usaldav ja sõbralik kassitüdruk, kes lööb iga kord tänutäheks nurru lahti, kui midagi maitsvat taldrikule poetatakse. Luna käitub tavaliselt nagu eeskujulik väljapeetud daam, aga kohati vaga vesi, sügav põhi –  teinekord möllatakse koos oma kahe kassilapsega kolmekesi koos nii et vaibad lendavad. Luna on väga tubli kassiema, kes vahetpidamata oma pisikesi peseb, kasib ja poputab. Tänaseks on Luna oma pisid üles kasvatanud ning tema süda on nüüd avatud uuele võimalusele. Uuele kodule, kes teda enam kunagi maha ei jätaks.

Luna on saanud parasiiditõrje, kiibi ja vaktsiini ning loovutatakse uude koju steriliseeritult.

Kirjuta Lunale kiri – info@kassideturvakodu.ee