Pood
0

Kasside Turvakodu

PIRAADU – 21.12.2015

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!

MAAILMA ARMSAIM ELLUJÄÄJA PIRAADU OTSIB ARMASTAVAT KODU!

Selle Pärnus kahelt autolt löögi saanud väikse triibulise kassi lugu oleks võinud sealsamas tee ääres 2 aastat tagasi lõppeda … aga saatusel oli Piraadu jaoks varuks palju parem plaan. Sinna plaani kuulusid inimesed – noored, kes tõkestasid autotee ning möödakäija, kes asus tegudele. Hilistel öötundidel kutsuti kohale veterinaar ning jaanilaupäeval transporditi Piraadu Tallinnasse Loomade Kiirabisse.

Õnnetuse tagajärjel kaotas Piraadu küll nägemise, aga võitis palju enam – ta võitis ELU! Piraadu paranes ja kosus ning leidis endale kodu ja armastava perekonna.

Ent kahjuks on siin maailmas mõned asjad väga ebaõiglased ja ka suurimaid kassiarmastajaid on mõnikord ”õnnistatud” kõige kõrgema kassiallergiaga. Peale mitut aastat ravimeid on Piraadu perenaise allergia paraku ainult süvenenud ning seetõttu on ta sunnitud otsima sellele imearmsale ja tänulikule kiisukesele uue armastava kodu.

Piraadu on ülimalt tänuväärne, armastust täis, sõnakuulelik ja tark kassipoiss. See väike ühesilme jutupaunik võlub ära ka kõik koerainimesed ning on tõenäoliselt üks kõige vahvam kass, keda eales nähtud! Teise silmaga näeb Piraadu küll vaid ainult osaliselt, aga see ei takista tal möllamast, mängimast ja ronimast – ta on ülinutikas ja imiteerib isegi inimeste hääletoone.

Ta armastab olla süles, pidada maha pikki vestlusi, ta kallistab ja teeb musi (jah, paneb kaks käppa õlgadele ja kallistab), magab hea meelega kaisus ning on alati ukse peal vesteldes vastas, kui keegi koju tuleb. Ta on suur inimesesõber ja tahab palju seltsi. Õues ta iseseisvalt ei käi, sest kardab peale õnnetust autohääli. Traksidega turvaliselt piiratud aias meeldib talle jalutada küll, aga see nõuab suurt tähelepanelikkust ja kiiret reaktsiooni, sest ta võib iga hetk mõne suurema auto hääle peale ehmuda.

Piraadu on üks erakordselt haruldane, imearmas hing, kes suutis peale nii rasket õnnetust leida endas jõudu edasi elamiseks ja lisaks kinkida inimestele oma täieliku usalduse ning tänu.

Kui just Sinul on elust puudu üks väike päike, kes iga päev oma vahvate tegemistega naeratuse näole tooks, siis palun võta ühendust info@kassideturvakodu.ee.