Pood
0

Kasside Turvakodu

KATJA – 14.05.2016

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

ÕNNETU SAATUSEGA KATJA OOTAB UUT VÕIMALUST!

Mõned kuud tagasi saime sellise südantlõhestava kirja:

“Tere, kirjutan viimases lootuses teile. Olen igalt poolt abi otsinud, kuid tulutult. Lugu on selline, et Õismäel meie maja juures on üks emane kiisu. Tema pere kolis minema ja jättis kassi maha ning me naabritega toidame nüüd teda.

Kiisu on väga sõbralik, kollaka ja erinevate muude värvide segu. Kiisu peaks olema kuskil 3-aastane. Pere ei hoolinud kiisust ka siis, kui nad elasid veel meie majas. Kiisu oli pidevalt õues – ka külmaga ja öösel. Me käisime mitu korda perega rääkimas, et nad kassist rohkem hooliks ja teda sisse laseks, aga kass oli ikka aina üksinda õues. Rohkem toitsid teda vist meie maja inimesed kui see pere.

Kassil oli ka mitu pesakonda, osa poegi jagati laiali, aga osa ilmselt kas hukkus või uputati… Kas te saate meid kuidagi aidata?”

Nüüdseks on Katja tänu heade inimeste abile turvakodus oma uut kodu ootamas. Katja on väga sõbralik ja rahulik kass. Tema elust puudu vaid üks – hooliv ja armastav päriskodu. Kodu, kes ei jätaks teda üksi õue külmetama ja enda elu eest võitlema, vaid seisaks alati tema heaolu eest.

Katja on vaktsineeritud, kiibitud ja steriliseeritud. Turvakodus alates 20.10.2015.

Katja ootab kirja aadressile info@kassideturvakodu.ee