Pood
0

Kasside Turvakodu

MIISU – KODUS 19.03.2016

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

MIISU – VÄIKE PÄIKE KODU OOTEL

Miisu on kullakarvaline kassitirts, kellel kullast kuldsem süda sees. Väike Miisu on tõeline rõõmurull, kes teeb ainult oma kohalviibimisega kõigi tujud rõõmsaks. Teda jagub nii lastega mööda tuba jooksma kui ka täiskasvanu sülle pai nuruma. Miisu on justkui esimene särav päikesekiir pärast pikka talve, süstides kõikidesse oma muretut entusiasmi.

Kassitüdruku erilised lemmikud on kahejalgsed. Nad on ju niivõrd naljakad! Käivad terve aja püsti, vurre neil ei ole, saba pole ja kasukas on täitsa hõre…..aga nii-nii mõnusasti oskavad paitada, kaisutada, hellitada ja mängida! Miisu armastab ühtemoodi nii suuri kui ka väikseid kahejalgseid. Mängitud saab nii vanaisa prillidega kui ka lapselapse traksidega.

Miisu on tõeliselt julge ja mänguhimuline kassiplika. Seetõttu otsib kassitirts omale toredaid pisikesi sõpru, kellega koos maailma avastada ja ühiseid tubaseid luureretki pidada. Ta on üks nendest kassidest, kes võiks oma väikeste sõpradega lõpmatuseni mängida. Miisu naudib paisid ja tagaajamismänge, kaisus pikutamisi ja peitusemänge. Kassiplika on suur lastesõber ning tema loodab leida omale kaaslased, kellega jaguks mängulusti pikkadeks aastateks.

Kui Sina soovid Miisuga maailma avastada, siis kirjuta talle info@kassideturvakodu.ee