Pood
0

Kasside Turvakodu

LILI – 06.10.2015

Sugu: Emane
Vanus: Alla 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus
UUES KODUS!
Ainuke tüdruk vendade Hugo, Hope´i, Sipsiku ja Jinxy maskuliinses poistekambas. Ilmselt seepärast ongi tema motoks olla õrn ja uje 🙂
Lili on tagasihoidlik, leebe ja viisakas. Ei ta trügi esile ega ürita ennast eksponeerida. Ja pahandust ka ei tee. Kass nagu unelm. Lili teeb eriliseks veel see, et ta on punast värvi emane kass. Kassimaailma geneetikas on punane värv tavaliselt isastele isenditele reserveeritud ja punase kasukaga daame kohtab üliharva. Nii et Lili on üks parasjagu erakordne kiisu :).
Vahel tüütab teda see vendadega möllamine ära, sest no kaua sa ikka jõuad neid tagaajamis- ja sõjamänge mängida! Siis läheb Lili tasakesi oma mänguasjade juurde ja otsib mõne pisikese armsa mänguhiire ning veeretab vaikselt seda – mõnuga ja päris omaette. Eks tüdrukutel ole ikka tüdrukute mängud.
Algul oli Lili väga uje, kuid tänaseks on ta suuremast hirmust võõraste ees juba üle saanud ja laseb endale teinekord juba tasakesi ka külalistel pai teha. Selline väike lillelaps siis on meie Lili :).
Lili, erilise kasukavärviga kolmekuune kassipoeg, päästeti Väänast uppumissurmast ja nüüd ootab ta oma päriskodu endale järele ajutises pelgupaigas Tallinnas Nõmmel.
Ta on saanud kõik kassipoegadele vajalikud parasiiditõrjed, kiibitud ja vaktsineeritud. Tal on ka
lemmikloomapass.
Kontakt: info@kassideturvakodu.ee

Vaata ka Lili vendi: