Pood
0

Kasside Turvakodu

KRINGEL – 31.07.2016

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!

Täna räägime me Kringlist – nii, kes nüüd jooksis kööki kohvi järgi, kes otsis retsepti jaoks paberi ja pliiatsi? 🙂 Ei sõbrad  Kringel olen hoopis mina ja üldse mitte söödav, kuid üht ma luban, kui Sa mu koju viid, siis kringel on minu kulul 🙂

Minu lugu algas talvel, kui mind minu õe ja vennaga märgati Vääna-Jõesuus suvilate piirkonnas süüa palumas. Ja kuna me kolm olime niivõrd armsad ja õnnetud seal, siis üks imeline neiu otsustas meid ajutiselt enda juurde võtta, meile kõik vajalikud protseduurid teha ning meile head kodud otsida. Nii ka kõigi meie kolmega läks, kuid minuga oli natuke keerulisem lugu. Nimelt, elas minu uues kodus juba enne mind üks printsess, kes mind kahjuks kolme kuu jooksul kuidagi omaks ei võtnud, seega polnud selle kooselul ilmselgelt mõtet 🙂 Küll ka mina oma kullatüki leian. Nii olengi ma tagasi oma päästja juures, kes mind armastab küll jäägitult, kuid tal on juba 4 kassi ja kahjuks mind päriseks ta endale kuidagi jätta ei saa. Seega sõbrad aitame kõik üheskoos leida mulle uue kodu. Olen musta-valge kirju, mänguline, saan hästi läbi teiste kassidega, vaeseks ma Sind ei söö ja liivakastis mööda ka ei lase. Pealetükkiv ma ei ole pigem ehk natuke  tagasihoidlikumat laadi noormees. Kui mu välimus Sind lummas või käis Sinus läbi see klõps, siis ootan Sind külla ja vaatame, kas me sobime.
Minuga on tehtud igasugu põnevaid protseduure, alates kiibistamisest, kuni lõpetades kastreerimisega ja kõik muu vajalik, mis sinna vahepeale kuulub.
Jään Sind ootama külla Õismäele ja ära mul siis väga kaua oodata lase.