Pood
0

Kasside Turvakodu

PERLA – 17.10.2015

Sugu: Emane
Vanus: Alla 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!

Seitsme maa ja mere taga, elavad kaks kassiprintsessi. Kiisuplikad on suures Kassi kuningriigis, kus piima voolab ojadena ja kõrbinaid sajab taevast alla. Väiksed kassikesed veedavad oma päevad suures Kiisukäpa kindluses, kus nad lesivad mõnusates pehmete patjadega varustatud baldahhiinvoodites ja lakuvad piimakokteili. Sagedasti käib nende voodil neid kallistamas ja silitamas nende OMA inimene, kelle paikäed on erilised- eriliselt pehmed, hellad ja hoolivad. Vabadel hetkedel joostakse mööda hiilgasuurt Kiisukäpa kindlust, kus tuntakse iga tuba ja panipaika nagu oma nelja käppa. Ühiselt viiakse läbi Hiirekeldrite Ööorienteerumist, kus õpitakse tundma ka salapäraseid kambreid (loe:kappe ja riiuleid), kus muidu turnida ei tohi. Õekesed korraldavad koos Siidikarva Spaa hoolitsusi, kus teineteise kasukad läikima lakutakse, küüned ära näkitsetakse ning vurrud särama lüüakse. Nende elu on tõeline piimalakkumine, mida saadab üle Kassi kuningriigi kõlav printsesside põrisev nurrumine.

Haigutus. Kassipiigad Piu ja Perla ärkavad oma igapäevasest unenäost. Unenäost, mis tundub kohati nii reaalne, ent osutub ärgates siiski vaid kaugeks unistuseks. Armsad kassilapsed on täpselt sellised nagu unenäost avaldub- seiklushimulised, ent samaaegselt malbed. Kiisud on justkui kameeleonid- üheskoos muututakse šimpansiteks, kes viivad läbi orienteeriumisi mööda kappe ja radiaatoreid; kui ka tiigriteks, kes käppade padinal jooksumaratone läbivad. Eelkõige armastavad kiisuplikad olla väikesed kassilapsed- õrnad, pailembesed karvapallid, kes alles avastavad maailma iseärasusi. Hakkajad kiisutirtsud otsivad OMA inimest, kellega neid avastusretki jagada. Nad vajavad TEDA, kellele sügavalt silma vaadata ja teada, et nad on kaitstud, hoitud ja armastatud- oma isiklikus Kassi kuningriigis.

Perla on väga aktiivne, otsib alati uusi mänguvõimalusi. Meeldib teiste kassidega koos magada, süüa ja mängida ning on seetõttu väga seltskondlik. Perla saab enne kojuminekut vaktsineeritud ning kiibitud.

Kui Sinul on üks Kiisukäpa kindlus, mis vajab hädasti valitsejannasid, siis kirjuta Piule ja Perlale info@kassideturvakodu.ee