Pood
0

Kasside Turvakodu

KRÄU – 21.04.2016

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!

Kräu on kassipoiss, kes teab, kui oluline on karisma. Peale vaadates võib tunduda, et Kräu on üks tavaline mustvalge kassike ja mis temas siis nii erilist on, kuid Kräuga tutvudes….Kräu on ERILINE! Kassikese sees särab see „miski“! Me ei oska seletada, mis see imeline „miski“ on. Seda peab ise tundma. Südamega.

Kräu karismat mõistavad ka hiired. Nii kui suursugune kassike toas ringi kõnnib, on kõik hiired jooksus! Isegi mänguhiired võtavad siis jalad alla ja panevad jooksu! Sellist „miskit“ suudavad tunnetada isegi eluta asjad. Kräu üritab küll mänguhiirtega mängima hakata, kuid alatihti avastab, et järsku on kõik hiired toast kadunud. Kräu puhul on tegemist tõelise kassiisandaga! Kräu teab, mis kassiasja ta siin elus ajab. Temast õhkub kogu aeg rahu ja meelekindlust, sest kassipoiss teab, mis on „tema lugu“. Kräust õhkavat erilisust on mõistnud ka teised Kräu hoiukodu kiisud. Nemad hoiavad Kräust eemale ja ega temagi nendega tegemist teha ei taha. Kräul on siin elus suurem eesmärk, kui teiste kiisudega semutsemine. Pikad tunnid aknalaual on pannud kassikese mõistma, et tema mustvalge kasukas on vihjeks tema eesmärgile. Kassipoisis saavad kokku kaks poolt, yin ja yang. Kräu teab, et ta peab unustama halva mineviku, kus oli palju ebakindlust ja teadmatust ning lootma helgele tulevikule, mis tema loo terviklikuks muudaks. Ta peab leidma OMA KODU! Kräu ei ole veel oma yangi leidnud, kuid ta ootab Sind kannatlikult. Kräu on valmis ühendama oma kaks poolt, sest siis saab Kräu lõpuks avaldada oma sisemise „miski“ saladuse…Kräu „miski“ avaldub vaid ühele. TEMALE, kes toob Kräule helge tuleviku. TEMALE, kes armastab Kräud tingimusteta.

Kräu on väike kiisupoiss, kuid ta särab suurelt. Kui Sina tahad saada osa karismaatilise Kräu elust ja avastada igavese karisma saladus, siis kirjuta Kräule info@kassideturvakodu.ee.