Pood
0

Kasside Turvakodu

ARTEMON – 19.09.2016

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!

ARTEMON – VÄIKE, AGA SÄRAB SUURELT

Artemon on särav ja energiline kassipoiss, kes otsib omale mänguhimulist perekonda. Paariaastane kassipoiss on väike päike igas päevas ning me võime kinnitada, et elu Artemoniga on vaid üks lust ja lillepidu.

Artemon armastab mööda tuba ringi joosta ja kõikvõimalike eluta asjadega kraagelda. Kujutage ette, nagu väike ninja cat! Igasugused suletutikesed ja sulgedega pallid on Artemoni vaieldamatud lemmikud. Suures mänguhoos lendab erinevaid pallikesi ja sulgi igasse ilmakaarde. Samas armastab Artemon väga ka inimesega mängida. Miks mitte üheskoos suletutikestega mängida?!

Artemon on väga suur inimesesõber- talle meeldib väga kui temaga tegeletakse, teda sügatakse ja paitatakse. Kassipoiss armastab diivanile või voodisse inimese kaissu ronida ning seal mõnusalt üheskoos tukastada. Tihtipeale jääb ta kogu ööks inimese kaissu magama. Siis otsitakse sobiv koht just inimese padja kõrvale. Hommikuti äratab Artemon inimest tema näppe või kulme keelega kasides. Seega on Artemon, lisaks toredale kaaslasele ja stressipallile, ka tõhus näopesija ja äratuskell! On kindel, et sellise vahva ja energilise kassipoisiga juba igav ei hakka! Tema toob ainult rõõmu ja sära igasse päeva.

Kui Sina vajad endale säravat ja multifunktsionaalset kaaslast, siis kirjuta Artemonile info@kassideturvakodu.ee