Pood
0

Kasside Turvakodu

ELVIS – 14.10.2015

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!

ELVIS – tee halvast unenäost helesinise unistuseni

Elvis on kass, kelle lugu ei jäta kedagi külmaks. Noor kassipoiss on oma lühikese elu jooksul kogenud liiga palju ebaõnne ja valu. Elvis leiti Tartu linnast, kus ta tuli ise inimeste juurde abi otsima… Otsima abi oma mitmetele terviseprobleemidele. Elvis oli ilmselgelt hädas. Lisaks kassikaklustest kogutud haavadele, oli Elvise üks silm vigastada saanud. Järgnes käik kliinikusse ja arstide otsus oli ühene- Elvise silm tuleb eemaldada. Arstide juures selgus aga, et Elvise haige silm ei olnud ainsaks Elvise mureks. Elvise seljalt leiti õhupüssikuul….Kuul, mis võis olla Elvisel juba pikka aega ning mis kohe kindlasti valmistas Elvisele valu. Kes oli nii julm, et tõstis püssitoru ilmselgelt haige ja abivajava kassikese vastu? Kes suudab niigi hädas kassile tekitada veel suuremaid haavu?

Elvise füüsilised haavad on paranemas, kuid südamehaavad paranevad kaua. Kes taastaks Elvise usu tulevikku? Kes lubaks Elvisele, et ta ei satu enam kunagi tänavale? Olenemata oma keerukast minevikust, ei ole Elvis kaotanud usku inimestesse. Elvis teab, et on olemas erinevaid inimesi. On neid, kes tõstavad oma käe abivajaja vastu, ja on neid, kes märkavad ja tahavad jagada oma armastust ja hellust ka kõige nõrgematega. Nii ootab Elvis seda ühte ja õiget OMA inimest. Inimest, kes tahab teda armastada ja hellitada. Inimest, kellega koos mänguhiiri taga ajada ja pulga otsas linnusulgi taga ajada. Inimest, kelle paisid nautida ja kelle süles magada, sest need on Elvise lemmiktegevused. Elvis on just see armas sülekiisu, kes ronib ise inimesele sülle ja võib inimese hellitusi nautida mitmeid tunde. Kui inimene Elvise silmapiirilt kaob, võib kindel olla, et Elvis kõnnib inimesele järele. Sellele järgneb nukker mjäu ja on kohe selge, et Elvise mõtteis mõlguvad järgnevad laused: „Ega ta ometi mind maha ei jäta? Kas ta viib mu õue tagasi?!“. Elvisel on lihtsalt nii suur kartus hülgamise ja uuesti tänavale sattumise ees.

Elvis on veendunud, et parim ravi hülgamise vastu on inimese lähedale hoidmine. „Kui ma inimese sülle istun ja kõigi oma 18 küünega pükstest kinni hoian, siis ta ei saa mind maha jätta, eksju?!“ mõtleb Elvis. Samal ajal naudib ise oma kavalust ja paisid ning nurrub ennastunustavalt. Elvis on valmis jätma mineviku selja taha ja alustama uuesti. Alustama uut elu OMA kodus ja OMA perega, kus teda armastataks ja hoitaks ning kus teda kunagi ei hüljataks. Et sellest karmist minevikust saaks vaid üks halb unenägu ning see, mis varem tundus helesinise unistusena saab tõelisuseks.

Kui Sina tahad Elvise helesinise unistuse tõelisuseks muuta ja taastada Elvise usu tulevikku, siis kirjuta Elvisele info@kassideturvakodu.ee