Pood
0

Kasside Turvakodu

MISTY – 02.03.2016

Sugu: Emane
Vanus: Alla 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!

Misty on väga armas kiisu ja teeb tõelist kasside NÄUU imearmsa häälega 🙂

Ta on alati inimese läheduses ja kontrollib, millega pereliikmed tegelevad, samas on iseseisev ja ise valib aega sülle ronimiseks. Ja kui ta juba sülle tuleb, siis istud vaikselt, kuna ta ikkagi oskab seda süles olekut nautida täiega ja nii sama ka ise naudid seda vaatepilti ja seda karvakera oma süles ja ka telefonis kohe paar ilusat pilti juures 🙂

Küüsi  ei näita neid kunagi ja ei küünista ega lõhu mööblit ja käib teritamas ainult selleks ettenähtud kohas. Ka iluprotseduuride vastu ei ole tal midagi , kuigi võib öelda, et ka karvu ta ei aja, kuigi uhke kasukas on seljas. Küünte lõikamist ja kasuka kammimist võtab rahulikult, kammimist lausa naudib ja keerab küljed, et saada massaaži mõlemale küljele, kaelale, põskedele.

Teiste kassidega oleks ta sõbraks saanud, aga praeguses hoiukodus oleva kahe kassiga lihtsalt jagab ruumi, kuna pererahva kiisud-vanaprouad ei ole eriti sõbralikud ja Misty mänguhooge on kohe algusest ründamisena võetud ja ei saa aru, et teine lihtsalt mängida tahaks, aga seltsilist ei ole. Ja nii ongi Mistyl kõige parem koht aknalaual, kust ta naudib vaadet ja meenutab seda aega, kui ta väljas sai joosta… Kahju, et seal õues oli külm ja oli pidevas näljas, aga praegu need linnukesed, kärbsed ja liblikad – kuidas ta tahaks nendega möllata.

Kontakt: info@kassideturvakodu.ee