Pood
0

Kasside Turvakodu

PAULIINE – 16.09.2016

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!

PAULIINE – OTSIMAS OMA SÜDAME TEIST POOLT

Kas Sina oled tundnud seda tingimatut süda-läheb-kohe-lõhki armastust? Väike Pauliine on suure südamega kassike. Ja see suur süda on just seda sama süda-läheb-kohe-lõhki armastust täis. Aga kiisutüdrukul on suur mure. Tal ei ole OMA inimest, kellega seda suurt armastust jagada. Kus on Pauliine südame teine pool?

Õrn ja habras kassipreili Pauliine on pärit Narvast, kuid hea inimese abiga võttis ta ette tee Kasside Turvakodu hoole alla. Algsest häbelikust kiisupreilist sai üleöö igas mõttes armastusväärne ja armastust täis kassipreili. Esialgne reisiväsimus kadus ja Pauliines avaldus just see süda-läheb-kohe-lõhki armastus. Pauliine aimab juba kaugelt, kui inimesel on plaan teda pehmete paidega premeerida ja siis jookseb ta aegsasti inimese poole. Sealjuures on Pauliine ära õppinud need 3 tähtsat sõna….aga muidugi hoopis kassikeeles. Igale pilgule, igale musile ja igale paile, mis talle osaks saab, järgneb suur ja selge kassikeelne armastusavaldus „Kurr“. Pauliine on lihtsalt nii armastust täis!

Samas teab Pauliine kui oluline on iseseisvalt hakkama saada. Nii võib kassitirts tunde oma väikese vildist tammetõruga mängida, akna peal linnukesi vaadelda või kappide otsas ronides ekstreemsusi nautida. Pikad mängutuurid lõppevad alati suurte muside ja paituuriga. Ta on just see kassipreili, kes poeb inimesele tugevasti kaissu ja leiab, et õige armastus on ikka ainult siis, kui inimese ja Pauliine vahele ei mahu isegi õhk! Nii veedab kassitüdruk kõik ööd inimese kaisus ja ikka selleks, et inimene teaks, et Pauliine süda on armastust täis! Ühtlasi on ta ka väga kombekas kass ja väärtustab iluune tähtsust. Kui inimene tahab natuke pikemalt magada kui tema, siis kiisupreili istub vaikselt voodil ja vaatab ainiti inimest. Samal ajal ise mõeldes „Oeh, küll see inimene on mulle kallis!Kurr!“ Niipea kui inimene silmad avab, on ta kohe oma märja ninaga musi andmas. Mis võiks olla parem algus päevale!?

Pauliinel on nii palju armastust, mida OMA inimesega jagada. Kus Sa oled, Pauliine südame teine pool? Kui Sina tunned, et leidsid kassipreilis OMA südame teise poole, siis kirjuta talle info@kassideturvakodu.ee ja ühenda kaks armastust täis südant!

Vaata ka Pauliine kodu-uudiseid:

22.12.2016