Pood
0

Kasside Turvakodu

HUSKY – 17.11.2014

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

Ilus? Absoluutselt olen. Otsin kodu? 100 protsenti.  Iseloomu on? On ja rohkem head, kui halba.

Sa vaatad kõiki neid armsaid kassikesi meie kodulehel, nii oled Sa ka jõudnud minuni ja mõtled, keda võtta, keda jätta? Üks hea põhjus mind võtta on  juhul, kui Sa oled ka koera inimene ja eriti peaks Sulle veel meeldima Husky, kuid mingil põhjusel pole Sul olnud võimalust teda endale veel saada, siis tegelikult, kui välja arvata et ma olen kass, siis olen ma ju täpselt Husky koopia, nagu ka minu nimi:) Ainult, et minuga on lihtsam. Sa ei pea minuga mitu korda päevas jalutama ja ma saan iseseisvalt 2 päeva ilusti kodus hakkama, juhul kui Sul on vaja ära käia ja pole võimalik mind kaasa võtta. Söön tunduvalt vähem, ei haugu, ei kasva eriti suureks suureks ja ehk ei aja ka nii palju karva:)
Alati on peavalu, et mis jälle kassile nimeks panna, kuid minuga oli asi lihtne, sest see on ju mulle “otsa ette kirjutatud”.
Igal kassil on oma lugu, kindlasti mõtled Sa, mis on minu oma? Eelmise aasta septembri kuu alguses märkasid  toredad koolitüdrukud oma ühiselamu lähedal (Säreveres) üht kassiema koos kolme pojaga (mina, minu emme, minu õde ja minu venna). Tüdrukud mõtlesid, et mida teha, sest me pesitsesime täpselt suure auto tee ääres ühe autotöökoja hoovis. Kõige suurem hirm oli neil, et me võime haiget saada ja veel hullem auto alla jääda. Nii otsustatigi meid kinni püüda. Paar esimest päeva veetsime me ühiselamus ja siis algas sõit, kellel Tallinna, kellel Tartu poole. Meie õega suundusime Tallinna. Tegelikult oli mul kodu, umbes täpselt aasta, kuni minu peremees hakkas Soomes tööl käima. Ja nüüd ootan ma oma uut ja igavest kodu Kasside Turvakodus. Enda kiituseks pean ütlema, et ma saan teiste kassidega kenasti läbi, ma ei ole väga peale tükkiv. Pai mulle väga  meeldib, kuid kui kõrini saab, siis annan sellest pehme käpakesega Sulle märku, aga mitte tihti 🙂

Husky on vaktsineeritud, kiibitud ja steriliseeritud. Turvakodus ootab ta uut kodu alates 13.09.2014.

Kontakt: info@kassideturvakodu.ee