Pood
0

Kasside Turvakodu

CHARLES – 20.03.2016

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!

VAIMNE ISA JA DIRIGENT CHARLES

Charles, nagu tema nimigi, on äärmiselt suursuguse kasukaga kass. Sa vaid vaata seda lakka ja neid vurre! Kahjuks ei ole Charlesi minevik sama suursugune kui tema kasukas. Enne Turvakodusse jõudmist oli Charles koduloomaks inimesele, kes arvas, et kass peab elama õues ning ka söögi eest peab kass ise hoolt kandma. Teadagi ei ole õuekasside toidukorrad regulaarsed ning kahe toidukorra vahele võib jääda päevi. Nii oli Charles külmas ja näljas, enne kui ta Turvakodu hoole alla jõudis.

Charlesi puhul on tegemist tõelise inimesesõbraga, kes heameelega veedab enda vaba aja inimese külje all ning aidates inimest kõikides tegevustes ja muredes. Charles on hea kuulaja ja osav tegutseja. Olenemata Charlesi suursugusest kasukast, ei ole Charlesi iseloom üldsegi kõrk. Otse vastupidi! Charles on sõbralik, malbe, pailembeline ja mänguhimuline. Charles on isegi nii malbe kiisu, et ta armastab kassipoeg ja nende eest hoolitsemist…Jah, Sa said õigesti aru, Charles on KASSIPOISS ja ta armastab kassipoegi. Charles meenutab küllaltki Karupoeg Puhhi raamatust tegelaskuju Öökulli. Charles on samasugune vaimne isa ja õpetaja. Eeskujuliku kassihärrana lakub Charles kõik kassibeebid üle ja hakkab neid õpetama. Siinkohal, aga tuleb teha märkus, et kuigi Charles on suur õpetaja, siis kassilastele õpetatakse peamiselt ikkagi krutskeid! 🙂 Ja et nendest krutskitest vähe poleks, siis Charles on suutnud kassipoegadele õpetada ka midagi enneolematut…Ta on õpetanud kõik kassibeebid enda moodi mjäuguma! Ühehäälne kassikoor jälgib dirigent Charlesi poolt õpetatud noote nagu valatult!

Kui Sina vajad oma ellu vaimset õpetajat ja soovid õppida mjäuguma, siis Charles ootab Sinu kirja aadressile info@kassideturvakodu.ee