Pood
0

Kasside Turvakodu

ÜLLE – KODUS 07.11.2014

Sugu: Emane
Vanus: Alla 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!

Musta-valgekirju Üllari ja kolmevärvilise Ülle ning nende kahe venna elu algus ei olnud just paljutõotav – nad sündisid Viimsis lageda taeva all musta kodutu emakassi poegadena. Tänu headele inimestele jõudsid 4 kassipõngerjat siiski Kasside Turvakodu hoiukodusse, kus nad kiiresti kohanesid ja kus hoiukodu alaline elanik – isakass Ülo – nad kiiresti oma hoole alla võttis. Kui inimeste (ja ka kasside) maailmas on üksikemasid päris palju, siis üksikisad on veidi haruldasem juhus. Pisipõngerjatega ülihästi toimetulev üksikisa on veel haruldasem juhus ning pisipõngerjatega ülihästi toimetulev KASSIST üksikisa juhus, mille võiks kanda lausa rekordite raamatusse.

Ülo oli klass omaette ja tegi oma kasulastest kassipoegadega väga tublit tööd – hoidis neil kogu aeg silma peal, võttis kaissu, lakkus nende kasukad puhtaks ja siledaks, müras ja mängis, aga kutsus ka korrale, kui tited eriti ülemeelikuks muutusid. Vahepeal käis vaevatud näoga ringi, sest ega neljale põngerjle emaks olemine pole ühele isakassile mingi naljaasi!

Ühel päeval muutus aga kõik – kassipojad jäid riburada pidi loiuks ja vajusid väga norgu. Järgnesid pikad päevad ja ööd kliinikus, mil väikesed karvakerad oma elude eest võitlesid – tilgutid, kanüülid, tabletid, sundtoitmine … Tagasi hoiukodusse naasesid kahjuks Ülle ja Üllar kahekesi – nende 2 vennakest ei pidanud raskele haigusele vastu. Kassiperet oli tabanud kasside katk, millest tulevad välja vaid väga vähesed kassipojad. See, et Ülle ja Üllar täna elus on, on väga suur ime! Nende kahe tillukese kassilapse elutahe pidi olema ikka väga suur.
Tänaseks võime kergemalt hingata ja öelda, et Üllari ja Üllega on kõik korras – nad on igati kompud ca 2-kuused kassilapsed, vallatud ja mänguhimulised. Oskavad eeskujulikult kasutada liivakasti ja söövad hea isuga. Ka nurrumootorid on kõige paremas korras. Ülo õpetab neile jätkuvalt kassitarkusi ja võtab nad öösel kaissu.
Mõlemal kassilapsel on parasiidid tõrjutud ja peagi saavad nad ka vaktsineeritud ning kiibistatud. Ning katku vastu on neil nüüd eluaegne immuunsus.
Meie suurimaks sooviks on, et Ülle ja Üllar leiaksid endale soojad ja armastavad kodud, kus neid hoitakse ja hellitatakse. Kodud, kus neid peetakse täielikeks pereliikmeteks ja kus neid kunagi ei jäeta. Nende läbielamised on seda väärt.

Kui sooviksid neile sellist kodu pakkuda, kirjuta info@kassideturvakodu.ee