Pood
0

Kasside Turvakodu

ROBBY – 14.09.2014

Sugu: Isane
Vanus: Alla 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!

Maailma kõige ilusam kassipoeg. Tõsiselt ka. Mitte lihtsalt niisama armas (kõik väiksed loomad on armsad), vaid konkreetselt kaunis. Robby näeb välja ja käitub ka nagu mingi kassimodell – peente, aristokraatlike näojoonte ja pikkade, voolujooneliste jalgade ning sabaga. Graatsiline! Ning kui Robby jookseb, siis kunagi – mitte kunagi! – ei jookse ta mõnikord peaga vastu seina, nagu teeb seda enamik teisi temaealisi, veel võluvalt kohmakaid kassilapsi. Robby võtab kõik kurvid alati korralikult ja elegantselt välja. Tundub uskumatuna, aga isegi tema karv läigib paremini kui ta ülejäänud õdedel-vendadel. Robby karva valge on valgem kui teistel ja karva must osa – eriti tema iseloomulik Batmani-mask – tumedam ja sügavama varjundiga kui teistel. Ta näeb välja justkui maalitud. Paigal see maal aga väga ei püsi ja teeb samasuguseid kassipoja-trikke nagu ta õed-vennadki. Mängib ennastunustavalt, ajab saba taga, ajab kõiki teisi asju ka taga ja kui midagi taga ajada ei ole, siis ronib inimesele sülle ja on lihtsalt ilus.

Robby saabus Turvakodu hoole alla augustis, koos oma ema Longoria (kes sai nime oma maailmatu pikkade jalgade järgi) ja õdede-vendade Bobby , Sarviku , Ükssarviku ja Biancaga .
Ta on saanud kõik kassipoegadele kohustuslikud parasiiditõrjed, kiibitud ja tal on pass ka. Rahvusvaheline, nagu modellidel ikka.
Robby ootab imetlejaid end vaatama hoiukodus Põhja-Tallinnas!

Kontakt: info@kassideturvakodu.ee