Pood
0

Kasside Turvakodu

SARVIK – 17.01.2015

Sugu: Emane
Vanus: Alla 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!

Väike kassitüdruk Sarvik on sündinud suvel 2014 ja Sarvik on tema nimi sellepärast, et tal on otsaees kaks valget sarvekujulist kriipsu. Ta näeb välja nagu väike kaljukits ja hüppab ka samamoodi – külg ees ja jalad sirged :). Ta ootab oma perekonda endale järele hoiukodus Kalamajas, kus ta on elanud koos kahe väikse poisiga ja kolme pere enda kassiga.

Ta on algusest peale olnud kuidagi väga naiselik kass – hindab väikelaste seltskonda (ja nende mänguasju), püsib süles vagusi, oskab olla õrn ja hell ning saab suurepäraselt läbi teiste kassidega. Armastab pugeda pereisa dressipluusi alla ja seal vaikselt nurru lüüa. Ei hüppa enam laudadele ja kasutab eeskujulikult ainult oma kratsipuud. Ning sõnajalga – seda katsub ta nüüd ainult käpaga. Potilillede otsas magamise ajad on igaveseks möödas – alguses talle need küll väga meeldisid. Talle meeldib olla söögivalmistamise ajal köögis ja turnida toolileenidel ja vaadata, mida pereema parasjagu lõigub või keedab. Piparkookide tegemise ajal oli ta ka kogu aeg ahju ees ja nuusutas üle kõik pannitäied, mis välja tulid. Kui ta midagi tahab – mängida või tähelepanu või süüa – siis tuleb ja võtab õrnalt käppadega inimese sääre ümbert kinni ja piuksub. Ta üldse piuksub rohkem kui nurrub, selles suhtes on ta imelik kass :). Siis meeldib talle veel vannitoas olla. Vannituba on tema lemmikkoht, aga ainult siis, kui keegi veel seal on. Üksinda on tal vannitoas igav, aga kui minnakse hambaid pesema, on ta kohe platsis ja vaatab, pea viltu, mida tehakse. Ta on tuntud ka selle poolest, et magab töötava pesumasina peal, ju talle siis meeldib, kuidas see väriseb :).

Sarvik on saanud kõik parasiiditõrjed, kiibitud, vaktsineeritud ja saab enne uude koju minekut ka steriliseeritud. Tulge teda vaatama, temast saab toreda seltsilise 🙂

Kontakt: info@kassideturvakodu.ee