Pood
0

Kasside Turvakodu

BENJAMIN – 19.12.2014

Sugu: Isane
Vanus: Alla 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!

Benjamin on Eriti Energiline Kass. Fantaasiast tal juba puudust ei tule, kui on vaja oma energiat millegi või kellegi peal rakendada. Turnimine, jooksmine ja tuuseldamine on tema igapäevased kaaslased. Teine märksõna Benjamini kohta on kartmatu. Kui muidu on hoiukodu harjunud, et uude kohta toodud kass esialgu end voodi all peidab või mööda seinaääri hiilib, siis Benjamini puhul sellist asja polnud – esimese kümne minutiga võeti kodu omaks ja asuti mängima. Sealhulgas võeti omaks ka kaks täiskasvanud kassi, kes küll ise üritasid distantsi ning tõsist nägu ees hoida. Benjamini puhul pole see lihtsalt võimalik! Kui vaja, hüppab kõigi nelja jalaga selga ja mäng võib alata! Kui mängides nahk märjaks läheb, hakkab Benjamin lõõtsutama nagu väike koer. Mänguasjadele jookseb ta samuti järgi nagu koer, ainult nende tagastamise kontseptsioon on tema jaoks veel tundmatu.
Kui mängud mängitud, tuleb üles otsida Inimene. Inimesel on tavaliselt mõnus soe süli, kuhu pugeda ja toredad riided seljas, mida lutsutama asuda. Siis lüüakse nurr lahti ning Inimene võib arvestada, et järgmiseks pooleks tunniks on tema plaanid tehtud. Üldse meeldib Benjaminile inimeste lähedus, tihtipeale selle saamiseks ta vigiseb tasakesi. Sest jah, Benjamin ei oska öelda MJÄU nagu päriskassid, selle asemel tuleb tema suust kurrnjäh. Aga seda hästi armsasti. Sellist palvet juba ei eira.
Välimuselt on Benjamin valge&maasikavahu karva punase segu õrnade triipudega. Maasikavahu karva, sest Benjamini emal nappis poegade jaoks punast värvi, seega kõik said jaopärast. Käpapadjad on eranditult roosad, samuti nina. Saanud korduvalt ussirohtu, Strongholdi ja oma esimese vaktsiini. Kiibitud on Benjamin ka, seega on ta täiesti valmis minema Päris Oma Koju.

Kontakt: info@kassideturvakodu.ee