Pood
0

Kasside Turvakodu

ANTONIO – 18.06.2014

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!

Antonio on üks vahva kassipoiss oma vahva nime ja vahva kassikasukaga. Kui teda ühe nurga alt silmitseda, siis oleks tegemist nagu siiami tõugu isendiga, kellel on väljapeetud lühike ja vastu nahka liibuv beezikas-pruun kasukas (näo osas on tumedav värv intensiivsem). Pead pöörates võib aga hoopis näha, et Antoniol on sfinksile omased silmad, mis asetsevad sügaval ja on sidrunikujulised. Kui käega mööda Antonio keha libistada, siis võib tunda kui pehmet udusulest peaaegu olematu kasukat see kassiisand kannab. Tõeline härrasmees, Antonio ütleks selle peale!

Iseloomu headest külgedest ei tule Antonio puhul küll puudus. Ta on energiline ja positiivne. Ta tuleb uudistama kõige esimenena võõraid inimesi. Näiteks meeldib Antoniole kõige rohkem teda pildile jäädvustama tulnud fotograafi fotokaamera kotis tuhnida. Nina sisse, sups sups, tagajalad pikaks ja oi kui mõnus seal kotis uudistada on. Et asjalik näida on vahepeal vaja kotist nina välja ka pista ning teha nägu nagu teaks, mida otsid. Tegelikult ei ole ju oluline, mida sealt kotist otsida vaid oluline on just see, et saab otsida.

Kassipoisile meeldib otsimisele ja tuhnimisele nautida täiskasvanute ja laste seltskonda. Päeva lõppedes ja öö saabudes, kui vaja tuleb Antonio kaissu tuttu ka magama. Pots-pots mööda voodit ja kohal ta ongi.

Kuigi Antonio on elus juba mõne hammasratta vahele jäänud (nimelt mööda tema külge jooksis pikk haav, mis nüüdseks on paranenud) ei heida ta meelt ning jääb lootma, et päike naeratab endiselt tema suunas ning ühel päeval tullakse Antonio järgi ja viiakse ta päris oma koju.

Enne kui tuled Antoniole järgi, siis kirjuta ja anna endast märku aadressil info@kassideturvakodu.ee