Pood
0

Kasside Turvakodu

GRETE – KODUS 19.09.2014

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS KOOS GIRTELIGA!

Kas oled seinud kunagi tee otsas, mis lahkneb kolmeks haruks ning õige teeharu valimine tundub ilmselgelt üle jõu käiv ? Seisma jäädes silmitsed korraks taevast ja proovid haarata pilvedest moodustatud kujundeid, et need tooksid selgust sinu mõtete virr-varris. Sirutad ennast nii pikaks kui võimalik ning keerutad ennast tuulega ühes rütmis. Sama pikaks sirutab ennast ka Turvakodu üks pisikesi asukaid – kolmevärviline kassitüdruk Grete.

Viimsi kassikoloonias sündinud ja üles kasvanud Grete on oma iseloomult mõtleja tüüpi. Kuna tema elus on tulnud ette palju teeotsi, mille vahel ta on valima pidanud, siis valib Grete oma teeotsad hoolikalt. Ta valib hoolikalt, kellega oma toidupalakesi jagada, kelle külje alla pugeda, et sooja kassiund magada või kelle juurde minna kui tahaks lihtsalt nurru lüüa. Kurr-nurr!

Tänaval elades on iga päev täis otsustamist ja et need otsused oleksid õiged – tuleb õigesti mõelda. Kuid alati ei piisa õigetest otsustest. Vahest piisab ainult sellest, et keegi su juurde tuleb ja su sealt tänavalt ära päästab.
Grete on steriliseeritud, vaktsineeritud, kiibitud ning jõudis Turvakodusse 28.05.2014
Ta ootab oma uut kodu ja, et tehakse õige otsus – pakutakse talle lõpuks oma päris kodu! Kirjuta vahvale kassitüdrukule aadressil info@kassideturvakodu.ee