Pood
0

Kasside Turvakodu

PEEDU -13.08.2015

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!

Peedu leiti nagu tema vend Aadugi nelja-kuusena mahajäetud tehase territooriumilt kesklinnas. Nüüd on Peedu umbes pooleteist-aastane, aga tal ei ole kunagi olnud oma päriskodu. Algul elasid nad koos vennaga ühes hoiukodus suures puuris, siis võttis üks hea inimene nad oma koju, aga nad said elada ainult köögis, sest veel kolm kassi, kes samas korteris elasid ei võtnud neid omaks. Nüüd on Peedu juba kolmandas hoiukodus, kus on rohkem ruumi, aga ka seal on nad omaette, sest perenaise kassid ei saa teiste kassidega läbi.
Peedu on nagu tema vendki klassikaline triibik, pruuni ja mustakirju, säravvalge maniski ja sokkidega, selja peal tume triip.
Oma vennaga võrreldes on Peedu natuke ettevaatlikum, pigem hoiab ta venna varju, laseb teisel enne asja uurida ja hoiab ise tahaplaanile. Vend on talle väga-väga oluline, üksi jäädes oleks ta ilmselgelt väga kurb ja heitunud. Peedu armastab mängida ja vennaga maadelda. Mänguks sobib mis iganes – perenaise suss või pehme pall või mänguhiir. Kannatlikult  lähenedes saab talle ka tasakesi pai teha. Pikutava inimese näole võib ta väga ligi tulla ja suurte silmadega lähedalt otsa vaadates justkui küsida: ma võin ju sind usaldada, enam ei juhtu ju midagi halba? Kuna inimese käest pai küsida Peedu hästi ei julge aga pai saada siiski väga tahaks, siis nühib ta oma põske vastu venna põske ja nurrub väga valju põrinaga. Peedu on suur nurruja.
Peedu on vaktsineeritud, kiibistatud, kastreeritud. Koos oma vennaga võiks ta suurt rõõmu pakkuda inimesele, kellel on piisavalt kannatlikkust, et ühel hetkel tunda rõõmu tema usalduse võitmisest.

Kontakt: info@kassideturvakodu.ee