Pood
0

Kasside Turvakodu

SIXTEN – 26.06.2014

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

Sixten on Tamsalu poiss, kes pärast põhikooli lõpetamist Tallinnasse gümnaasiumisse tuli. Lisaks paremale haridusele on Sixten lootnud leida suurest linnast ka suuri südamesõpru, kuid seni see pole tal veel väga hästi õnnestunud. Miks siis?

Ega need põhjused väga selged polegi. Sixten on nimelt tõesti väga sõbralik ja sülelembene kassihärra, kes võõrastega väga hästi kontakti leiab ning tema soov peaks ju loogiliselt võttes seetõttu üsna lihtsati täituma. Aga on tõesti üks aga – Sixten nimelt on isegi natuke liiga usaldav ja sinisilmne. Ja mis seal salata, seal Tamsalus läks see talle nii mõndagi maksma – üks põhjuseid, miks ta sealt lahkus, oligi tegelikult see, et ta sattus halba seltskonda ja jäi kõigest ilma. Isegi kodust.

Südikas kassipoiss aga uut algust ei peljanud ning nõnda sündiski vapper otsus Tallinnasse tulla. Olles nüüdseks aga mõnda aega suures linnas elanud, on Sixtenile üksildus aga liiga ligidale pugema hakanud. Jah, ta on väga ilus poiss ja talle tehakse palju silma ja palju paisid, aga keegi pole olnud tema jaoks veel see päris õige sõber. Selline, kes oleks valmis teda täielikult ja alatiseks oma ellu ja sülle laskma ning mineviku pettumused minema paitama.

Meie oleme aga kindlad, et see sõber on olemas. Sest meie usume samuti nagu Sixten, et elu peab usaldama, oma sisetunnet järgima ja uskuma, et tunneli lõpus helendavad soe pesa, alati õigeaegselt täidetud toidukauss ja südamlikud kallistused. Kui Sina usud ka, siis ehk oledki just õige inimene Sixtenile kirja kirjutama – teil juba jututeemasid jätkuks!

Ta tõesti väga ootab – info@kassideturvakodu.ee 

Sixten jõudis Turvakodusse 12.02.2014. Ta on kiibitud, kastreeritud ning vaktsineeritud.

Vaata ka Sixteni kodu-uudiseid:

2014. aastal

29.12.2016