Pood
0

Kasside Turvakodu

ROTIPOISS – 09.01.2015

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus
UUES KODUS!
Rotipoiss on päästetud Tartu soojatrassist. Nime sai noormees oma pika peenikese saba järgi. Rotipoiss on endine tänavalaps, kes pidi oma elu alguses rasket elu elama – hoiukodusse jõudes oli ta kõhna, haige silmaga ja inimest pelgav. Kuid see on minevik:) Praegu on tegu ilusa ning terve kassiga, kes peab ka inimestest lugu. Natuke tagasihoidlik ta on, kuid oma inimestelt meeldib väga paisid saada ning kui ta ilusti endale sülle tõsta, siis naudib täiel rinnal kõrva tagant sügamist, siis nurrutakse vaikselt mõnust.
Arvatavasti kasvab temast korralik suur kass, sest tema käpad on ägedalt suured. Rotipoiss on rahulikuma loomuga, selline mõnus vaikselt nurruv tagasihoidlik sell.
Noormehe moraalseks toeks on alati olnud tema vend Tuust, kellega on nad päris pisikesest peale koos olnud. Koos on silmad terveks ravitud, ennast peaaegu ümaraks söödud:) ning venna pealt on õpitud, et inimesed on päris normaalsed tegelased, kellega täitsa tasub sõber olla. Kuna venna on Rotipoisile väga oluline hing, siis on tema suur soov just koos vennaga oma päris kodu leida.
Kassipoiss on u. 7-kuune, tubli liivakasti kasutaja, ta on saanud parasiiditõrjed, on vaksineeritud, kiibistaud ning kastreeritud. Vajadusel on Rotipoisile transpordiabi oma päriskoju tagatud.