Pood
0

Kasside Turvakodu

SANDER – 02.03.2014

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus
UUES KODUS!
Sander on isane kass, kes luusis Narva linnas ühes hoovis. Hea inimene proovis leida tema omanikke, kuid see kahjuks ei õnnestunud. Kuna Narva varjupaigas Sandri jaoks kohta ei olnud, saabuski Sander 03.02.2014 Turvakodusse.Sander on meil pärlikass :). Tavaliselt on pärlid rohkem nagu plikade teema, aga Sandrile sobivad nad ka väga hästi. “Mis pärlid?” võite te nüüd küsida. No aga vaadake Sandrit lähemalt – eriti tema roosat ninaotsa! Turvakodu vabatahtlikud ei ole näinud ühelgi kassil sellist nina. Tõsiselt ka :). Nimelt ehivad Sandri nina  väiksed mustad sünnimärgid, nii et välja näeb see niimoodi, nagu oleks keegi talle üle nina väikse tumeda pärlikee visanud. Aga tulge ja vaadake ise! Sander, ülisõbralik ja ülitore, rõõmustab kõikide külastajate üle, kes talle vähegi tähelepanu pööravad ja temaga tegeleda viitsivad, väga-väga!. Tema on meil alati naksis ja valmis kõikidega juttu ajama!NB! Kuna valged kassid kipuvad teistele isastele kassidele millegipärast sageli jalgu jääma, ei ole Sandri elu Turvakodus eriti kerge. Ta ei ole esimene lumivalge isane ja rahulik, sõbralik kass, keda teised isased kiusama kipuvad. Paraku on loomariigis oma seadused ja kuigi me proovime vabatahtlikega kõiki alati kaitsta, ei ole see kogu aeg kahjuks võimalik. Sageli tuleme hommikul Turvakodusse ja näeme, et Sander on öö jooksul kellegi käest jälle mõne kriimu kirja saanud :(.
Loodame, et see suur ja ilus, rahulik ja eriline kassipoiss ei jää meie juurde kauaks ning leiab peagi kodu, kus teda hoitakse ja kus teda keegi ei kiusa.
Sander on selle igati ära teeninud, ta lihtsalt on NII hea poiss :).Sander on kastreeritud, vaktsineeritud ja kiibitud ning saanud kõik vajalikud parasiiditõrjed.