Pood
0

Kasside Turvakodu

PÕLVIK KODUS 06.02.2015

Sugu: Cамка
Vanus: До 1 года
Asukoht: B временных домах

UUES KODUS!

Mõned kassid panevad inimesi pead pöörama ja hüüdma: «Vautšivau!» nagu kuulsused aastalõpugaladel või punasel vaibal. Uudishimulik ja asjalik, samas ikkagi nii õrn ja naiselik Põlvik on vaieldamatult üks neist. Karvkattesse peidetud kullakarva traksidega kiisust on saanud paari kuuga suur nurrumasin ja paiarmastaja ning kõik mis teha tuli, oli lihtsalt talle veidi aega anda. Muuga sadamast, kus esimesed viis elukuud veedeti, on meelde jäänud vaid käpaga veest söögi õngitsemine — väledalt ja stiilselt püütakse nüüd aga hoopis veekausist õunu või pallikesi, viimaseid toob ta ka suus inimesele.

Peab ära mainima, et poolikuid klaase ei maksa lauale jätta, sest siis on Põlvikul kindlasti vaja joogi konsistentsi ning temperatuuri käpaga hinnata. Noor ja energiline kiisu hindab lisaks vedelike maailmale ka väga elusaid mängukaaslasi — nii kahe kui ka neljajalgseid.

See imekihvt «Knee-Length Stocking» ootab väga oma kodu, kus ööseks voodisse kaissu pugeda ning nii inimest kui ka kassi mängima kutsuda õrna kurr-kurr-kurriga. Ja kui mängimiseks läheb, siis selleks sobib absoluutselt kõik mis veereb ning krõbiseb! Küll aga tuleb nööriga mängimisel arvestada, et ühel hetkel on see Põlvikul hambus ja teid üritatakse hoopistükkis selle nööri otsas jalutama viia (lihtsam ongi veidi jalutada). Lisaks võetakse ka pehmed pallid hambusse ja käiakse toast tuppa, kuni leitakse keegi, kes neid jälle viskab. Tal on nii mõnigi huvitav harjumus, kuid elu ei peagi igav olema!

Põlvik on vaktsineeritud, steriliseeritud ning kiibitud. Kui sa oled ära kaotanud oma paarilise või ta on siiani puudu ja sulle tundub, et just Põlvik võiks sinu, miks mitte ka sinu kassiga sobida, siis kirjuta meile info@kassideturvakodu.ee

 

Vaata ka Põlviku õde ja venda:

õde Kasukas

vend Pintsak