Pood
0

Kasside Turvakodu

BAMBI – 11.05.2022

Sugu: Female
Vanus: Over 1 year old
Asukoht: At the shelter
UUES KODUS!

BAMBI NUKRUTSEB – TA ON KODU OODANUD JUBA AASTAID 😭

Meie väikese Bambi saatus on olnud nii kurb… Ta saabus kõigepealt turvakodusse juba 2016. aastal ning ootas oma kodu üle 2 aasta. Korraks ta päriskodu leidiski ja me lootsime, et nüüd on tema kannatused möödas, kuid pere kolis ja Bambile uues kodus kohta ei olnud. Nüüd on Bambi uuesti turvakodus ja ootab taas 2. aastat oma kodu.

Süda läheb lihtsalt katki Bambit vaadates, sest me näeme, et tema vaim hakkab murduma. Kui kaua peab üks pisike kiisu oma kodu ootama? Kui kaua ta peab nägema, et alati valitakse keegi teine? Et alati on keegi teine ilusam ja parem…

Selle pika ootuse ajal on Bambist saanud hell paikass. Ta ei torma, lärma ega mölla. Bambi on rahulik, tasakaalukas ja ootab kodu, mis vastaks tema iseloomule. Ta tahaks seekord tunda kõikehõlmavat armastust. Sellist “ma-ei-saa-ilma-sinuta-elada” armastust, mis peaks vastu kolimistele, haigustele, uute pereliikmete lisandumisele ja kõigele muule, mis ühe inimese elukorralduses aastate jooksul võib muutuda. Bambi tahab, et ta oleks täisväärtuslik pereliige.

Kui Sinul on Bambile pakkuda rahulik, soe, turvaline ja armastust täis kodu, siis palun, lõpeta tema pikk ootus ja paku talle päriskodu!

 
📌Kodupakkumisi ootame aadressile info@kassideturvakodu.ee