Pood
0

Kasside Turvakodu

DONATELLO – 10.11.2016

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

UUES KODUS!

Donatello, Fiorella, Marcello, Mirella ja Rosella on Lasnamäe tänavalt pärit kassipojad. Alguses olid väga pelglikud aga hoiukodus on nad hoole ja armastusega juba kenasti kohanenud. Kassipojad on saanud esmase vaktsiini, kiibi ja ussirohu.

Donatello on täpselt nagu tema nimigi tähendab lihtsalt väike kingitus igale inimesele, kellega ta kokku puutub. See väike ca kolmekuune üleni must kassipoiss on oma pere kõige pisem ja vist ka kõige tagasihoidlikum – teda ei näe kunagi esimeste seas söögikausi ümber rabelemas ega tähelepanu eest võitlemas. Kuid see ei tähenda, et ta oleks silmapaistmatu. Oma aruka vaatega hoiab ta alati toimuval pilku peal. Ta justkui teaks, et palju targem on minna sööma siis kui teised on juba läinud – siis ei pea kellegagi enam võitlema. Samas ei jäta Donatello kunagi vahele ühtegi jooksutuuri oma suurema venna Marcelloga, kelle kaisus pärast mänge hea põõnata on.

Donatello tahaks juba väga oma koju. Tema jaoks pole oluline kas see kodu on suur või kas seal on üks või mitu inimest. Tema jaoks on oluline, et seal oleks ta hoitud, armastatud ning mõistetud.

Huvi korral palun võta ühendust info@kassideturvakodu.ee