Pood
0

Kasside Turvakodu

ANNI

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

Anni tervitab uuest kodust!

31.08.2016

“Tervitused Sauelt ja ma tahan teile koha alguses öelda, et ma olen väga õnnelik. Alguses ma ei tahtnud turvakodust ära minna, ajasin küüned vastu kui mind kotti topiti ja terve tee ma protesteerisin valjuhäälselt. Aga ma ju ei teadnud kuhu ma lähen. Tegelikult olin seda hetke juba kaua oodanud. Mul on nüüd oma kodu. Mind võtsid vastu neli inimest, kes kõik on nüüd päris minu omad. Ja ma saan niipalju paisid, kohe koguaeg. Mul kodu on suur, nii et kõikide nurkade saladusi pole ma veel avastanud. Esimestel öödel ma ärkasin iga tunni tagant, kontrollisin kas mu inimesed mind kuulevad ja otsisin aina uusi magamiskohti. Meil turvakodus oli kolleegidega selline komme, et kogu aeg pidi keegi öösel rahmeldama ja teisi üles ajama. Aga nüüd juba magan õige magusalt hommikuni. Ja ma teen seda suures voooodis, loomulikult luban oma inimestel ka seal olla. Ma õppisin keerdtrepist käima, isegi üles ja alla jooksma, olen väga uhke.  Alguses ma ei osanud.

Mu inimesed küsivad, et miks pidi keegi nii armsast kiisust, nagu mina, loobuma. Ma ei oska vastata. Ega ei mäleta ka. Aga võibolla ma ise andsin need inimesed ära?

Ma pidin palju noorem välja nägema, kui mul passis vanust, ütlevad minu inimeste sõbrad. Nojah, ega nemad ei tea, et mul hambaid suus vähe.

Ma õpin kõike kiiresti.

Ma armastan väga oma uute inimestega koos olla. Ma suhtlen nendega valjuhäälselt ja see meeldib neile. Sööki ma valin ka, mulle meeldib see seeniori toode, hea pehme.

See august oli ilus.

Õelge mu endistele sõpradele, et see turvakodus ootamine tasub ära” 🙂

Anni Turvakodus