Pood
0

Kasside Turvakodu

TÄPP – KODUS 27.10.2017

Sugu: Male
Vanus: Over 1 year old
Asukoht: At the shelter

UUES KODUS!

 

BEEBI UNISTAB – MILLAL KÜLL MEIE TÄPIGA OMA ÜHISE PÄRISKODU LEIAME?

Beebi on armas ja noor kassipoiss, kes ülekõige siin maailmas soovib leida endale ja oma kaksikvennale ühist päriskodu. Ootust on neil kogunenud juba pikalt- lausa 9 pikka kuud. Kahe paimaia ja eriti rõõmsa kassipoisi jaoks on see aeg väga pikk ja väga ebaharilik. Tavaliselt leiavad sellised musirullid oma kodud nii kiiresti, et teised kassid ei jõua nende kohalolust veel aru saadagi, kui nad on juba oma kodus. Huvitav, miks küll nende ootus nii kaua on kestnud? Me teame, et kahel täiskasvanud kassil on suvise beebibuumi ajal raske päriskodu leida, kuid äkki just täna loed seda lugu Sina, armas Beebi ja Täpi inimene!

Beebi ja Täpp on vahvad kassipoisid, kes armastavad kõike ja kõiki! Nad armastavad väga inimesi, paisid, kaisutusi, tähelepanu, maitsvat sööki ja saavad hästi läbi ka teiste kassidega. Kõige rohkem siin maailmas armastavad nad aga teineteist! Nii loodavadki poisid, et kuskil on üks armas väike koduke, kus oleks kohta ka neile – üheskoos- sest kõik teavad, et kaks on parem kui üks.

Kus küll on kassipoiste päriskodu? Isegi nende ema on juba leidnud armastava päriskodu, kuid nemad ootavad ikka veel…

Kirjuta kassipoistele aadressile info@kassideturvakodu.ee

Beebi ja Täpp on kastreeritud, vaktsineeritud ja kiibitud. Oma päriskodu ootavad nad Turvakodus alates 20.11.2016. Leitud on nad kassipoegadena Viimsi tänavalt.