Pood
0

Kasside Turvakodu

CESARE (NÜÜD SAARI)

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

Saare tervitab uuest kodust!

05.01.2016

Cesarest sai ruttu Saare, siis Saari ja pärast seda, kui ta hakkas söögi saamise nimel köögikappe rammima on ta nimi aeg-ajalt Saarik.

Autosõit pole tõesti Saariku jaoks. Haledad mäud koduteel lõpesid pärast seda, kui Saari kõhus kergem hakkas ja minul ninahingamine suuhingamisega asendus. Autoaken jäi tuuletõmbuse hirmus kinni….

Päev pärast saabumist toimus sõit ilusalongi. Kiisu koos puuriga kaalus 10,5 kg….

Kõhul olnud prisked pusad said eemaldatud, kiisu pestud ja kuivatatud. Oh seda ilu 🙂

Vanale olijale st pisut pahurale isekale britile andsime rahusteid, et uue pereliikmega harjumine kuidagigi kulgeks. Mõistagui arsti soovitusel. Töötas. Sõprus ja kontakt puuduvad, aga suurt susinat vana ei tee. No ja need va koerad (2tk=120 kg)….. Polnudki nii lihtne nedega – üks koertest on Saarist nii vaimustuses, et isegi veriseks löödud nina ei pidurda. No ja Saarile on see suur kogus sõprust pisut palju. Tõsi viimastel päevadel ta lepib ka aktiivse sõbraga järjest rohkem. Rahuliku sõbraga said vurrud juba ammu kokku pandud. Nüüd siis nii, et Saari diivanil ja koer diivani ees andunud pilguga üles vaatamas.

Pole voodit kus Saari ei magaks, siin ja seal. Küüsi teritab vaibal, hüppevõime on ca 50 cm ja jooks kõlab tümp-tümp-tümp, sest raudkindlalt algavad hommikud köögis. Põhimõtteliselt on kaks võimalust – Saari on sündinud siia ilma eesmärgiga võimalikult palju süüa. Teine versioon on, et Saari ei armasta sööki, miks ta muidu seda nii järjekindlat ja suurtes kogustes hävitada püüab!? Sült ei maitse, aga mannapuder kõlbab küll. Juust ja viinerid panevad ka parima kassi proovile – ja nii need nõidused toime pandigi. No misse peretütar siis jätab ahvatluse diivanile ja miks ei võiks laps süüa leiba ilma juustuta? Saarik ei salli vedelevat juustu, vorsti, sinki, viinerit jne jne. Keresse! Kõik söök keresse! Mjäu ta ei tee – rohkem määhäää. Nii naljakas hääl 🙂 Kokkuvõttes on meil padurahulik jalutav kass, kes sööb, peseb, magab ja nurrub suure pühendumuse ja põhjalikkusega. Aitäh teile kõigile! Me oleme rõõmsad ja õnnelikud. Edu teile ettevõtmises ka alanud 2016. aastal.

Cesare Turvakodus