Pood
0

Kasside Turvakodu

SUSLIK

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

13.09.2017

Suslikul läheb väga hästi.  Ta on onlud super kiisu ja ma olen nii õnnelik, et just tema valisin!

Algul võttis tal kohanemine aega nädalake vähemalt kui mitte kaks. Istus voodi all koguaeg ja ei tahtnud ei süüa, ega juua. Kartis Pätut. Kuid aja pikku hakkas ta sööma ja tutvus ka Pätuga. Alguses nad läbi ei saanud, kuna Pätu oli väga armukade, et “mis mõttes nad julgesid mulle konkurendi koju tuua”.  Aga lõpuks harjus ka Pätu enam vähem Suslikuga ära. Nad ei urisenud üksteise peale ega kakelnud, vaid pigem vältisid üksteist ja kõndisid ringiga mööda.

Tegelikult on nad siiani mõlemad mitte just kõige paremad sõbrad omavahel (pigem ükskõiksed üksteise vastu), kuna on näha et Suslik soovib väga palju tähelepanu ja kui seda talle anda siis Pätu solvub. Pätu ise ei ole sülekass, seega teda väga käes hoida ei saa ja pai ta ei taha. Seega saab kõik paid ja süleshoidmised Suslik, kuna talle väga meeldib. Pätu on armukade. Suslikule meeldib Pätut kiusata ja temaga mängida. Pätu selline ei ole ja vahepeal paneb Suslikule käpaga õrnalt, et too kiusamise lõpetaks.  Huvitav on neid jälgida.

Lisasin mõned pildid ka Suslikust.  Tema on meil vannitoa kunn. Talle õudsalt meeldib duššikabiinis olla, või vahel ka kraanikausis. Magavad nad koos ronimispuul, Pätu alati korrus üleval pool, kuna ta ei luba Suslikul kõrgemale ronida. Näitas juba alguses Suslikule koha kätte. Aga Suslikut see ei heiduta, tema võtab koha sisse ka all pool asuvas majakeses. Susliku lemmik magamiskoht aga on voodis.  Nagu piltidel näha, mõnuleb ta ikka täiega. Magab hambad laiali iga kord.

Üldiselt olen väga väga nende kahega rahul. Nagu väiksed lapsed mul, vahepeal “kaklevad” ja vahepeal ka magavad koos, nagu vend ja õde.

Suured tänud Teile nende kahe päiksekiire eest!!

Suslik hoiukodus