Pood
0

Kasside Turvakodu

TRINITY – 04.10.2017

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

Trinity on nii õrnuke ja habras; nii usaldav ja soe; nii leebe ja armastav. Ta on meie printsess herneteral, nii tundlik ja hellake, et tahaks teda kogu aeg kätel kanda; tema hingeke on siidpehme nagu udusulg.

Kuidas selline imeline kassike üldse tänavale sattus? Kas oli tal ehk kunagi hooliv, armastav omanik? Kuidas muidu on võimalik et ta inimest niiväga usaldab? Üksnes Trinity kaitseingel teab seda.

Trinity hüüab Inimest oma sireeni-häälega, ja kui too lähedale tuleb, paneb kaks tillukest käpakest talle pihku. Küüned alati sisse tõmmatud, kaks sametpehmet roosat padjakest. Trinityga saab “kätt hoida” nagu inimesega. Ta saab aru et tema käpake inimese pihus tähendab sõnatu sideme loomine kahe olendi vahel.

Kui on piisavalt kaua käppa hoitud, paneb Trinity peakese inimese peopessa. See on hea padi, nüüd tunneb kiisuke end turvaliselt. Karvapallike uinub õndsalikult magama või annab märku et Inimene võiks nüüd “paimootori” käima panna.

Paisid kulub Trinityle hästi palju – neist ei saa kunagi küll. Paitajal ka mitte, sest Trinity on nii imeline ja armas et temale paisid tehes unustab Inimene kogu maailma ja tahaks seda õrnukest olendit hoida igavesti.

Kui Trinityl võiks olla mitu nime, siis oleksid need sellised: Õrnuke, Hellake, Kullake, Inglike, Meie Väike Printsess.

Trinity on valmis kodukass, kellega inimesel on väga hõlbus suhelda. Trinity vajab väga turvalist, rahulikku, hella ja õrna kodu, kus tema hinge mõistetaks ning tema usaldust inimese vastu iial ei petetaks.

Trinity on pärit Kohtla-Järve varjupaigast. Ta on steriliseeritud, kiibitud, vaktsineeritud ning saanud parasiiditõrje. Oma kodu ootab Trinity alates 07.09.2017.

Trinity ootab kodukirju aadressile  info@kassideturvakodu.ee.