Pood
0

Kasside Turvakodu

EMMA – 16.01.2019

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

PAIMAIAS EMMA OOTAB JUBA 1,5 AASTAT – KINGI TALLE KODU!

“Oh, kuidas ma küll võisin olla nii rumal?
Veel mõned kuud tagasi arvasin ma, et paitused on kurjast ja mõtlesin, et inimeste ainus kasu seisneb selles, et nad oskavad kana püüda… Alati on neil taskud kanafileed täis. Nii värsked ja hõrgud. Minu lemmikud muide! Eks nad ise siit akna tagant püüdsid neid!

Oeh, teate, toit on alati minu nõrkus olnud. Ja eks ta niiviisi siis läkski. Inimesed tihti ütlesid, et kana saab vaid siis, kui nemad võivad mind sõrme otsaga puutuda… Mina mõtlesin siis, et mis sõrm? Sina annad mulle sõrme, eks ma siis võtan käe. Ja nii juhtuski, et nendest käpapaitustest said lõpuks ülekeha paid. Ja te ei kujuta ette, kui mõnusad need on! Ma võiksin isegi öelda, et peaaegu sama head, kui kanafileed, aga oh jumal, ma ei teeks seda kanale! Ma ei ütleks kunagi kanale, et inimpai on temast parem! See oleks ju ebaviisakas!

Nüüd on mulle turvakodus räägitud, et tegelikult on elus kolm tõde: kana, paitused ja päriskodu. Esimest kahte olen ma juba kogenud ja tean, kui mõnusalt maitseb kanafileed ja kui mõnusasti kõditab kõrvataguseid inimkäsi. Saaks ma nüüd teada, mismoodi see päriskodu maitseb… Öeldakse, et päriskodust pole midagi paremat. Ju ta siis ikka kanamaitseline on!”

Kui Sina pead lugu kingitavatest paitustest, maitsvast söögist ja Sul on äkki ka mõni nurrumootor juba kodus ees ootamas, siis kirjuta kindlasti Emmale! See vahva kassiplika ootab juba 1,5 aastat oma õnne!

Emma on kiibitud, steriliseeritud, vaktsineeritud ning omab lemmikloomapassi. Turvakodus ootab uut kodu alates 13.05.2017.

Emma ootab kodukirju aadressile info@kassideturvakodu.ee