Pood
0

Kasside Turvakodu

PABLO – 31.03.2018

Sugu: Isane
Vanus: Alla 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!

Mõni nädal tagasi pöördusime teie poole väga suure murega – keegi oli kurjalt kasutanud ära meie headust ning hüljanud Turvakodu ukse taha ühe pappkasti koos “kingitusega”. Kui me pappkasti avasime, vaatasid meile sealt vastu kolm paari kuldkollaseid süütuid silmi, kes ei aimanudki, kui ohtlikus olukorras nad olid – üksinda keset linna, ilma igasuguse kaitseta. Nii palju asju oleks saanud minna valesti, kuid õnneks olid kaitseinglid õigel ajal õiges kohas. Nüüdseks on kassipoisid hoiukodus kosunud ning juba varakult on selgunud, et meie ukse taha hüljatud kassipojad ei ole mingid papist poisid, vaid hoopis kuulsad kunstnikud – suure hinge ja avara silmavaatega! Nii on kolm kassipoissi saanud endale väga kunstipärased nimed- Raffael, Pablo Picasso ja Vincent van Gogh – ikka maailmakuulsate kunstnike järgi!

Nad kõik on juba alustanud oma elu maalimist: õppinud tundma paikäte võlu ja pehmeid kaisutusi, nad oskavad kasutada liivakasti ja teavad, milleks kasutada kraapimispuud ning muidugi on nad saanud ka kõik vajalikud terviseprotseduurid. Nüüd jääb üle vaid hakata maalima oma järgmist eluetappi – kodukassi elu päriskodus!

Pablo on kolmest vennast kõige julgem ja on alati platsis. Paisid nurub ta ka kõige rohkem ja vajab üldse teistest kõige rohkem tähelepanu. Aeg-ajalt ta lihtsalt istub kõrval, vaatab inimesele otsa, nurrub ja sõtkub käppadega ning ootab, et keegi temaga tegelema hakkaks.

Pablo on vaktsineeritud, kiibitud ja saanud ussirohtu.

Kuulsad kunstnikud Raffael, Pablo ja Vinny ootavad päriskodu pakkumisi aadressile info@kassideturvakodu.ee.