Pood
0

Kasside Turvakodu

IRBIS – 29.10.2017

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

 

PERES ÜLELIIGSEKS JÄÄNUD IRBIS OOTAB UUT ALGUST!

Ühel päeval, kui Irbis mõnusasti diivanil pikutas, kostus teisest toast kilkeid. Irbis armastas oma omanikke ning iga rõõmukilge tegi ka Irbise rõõmsaks. Ta sirutas ennast ja läks vaatama, mis rõõmu pakub, kuid kui teda märgati, vaatasid vastu murelikud näod. Ta kuulis sõnu: “Kui beebi sünnib…Irbisele pole ruumi…äkki teeb liiga…peab ära minema”. Irbis ei mõistnud, millest jutt, läks keerutas ümber oma inimeste jalgade ja asus konservi lunima.

Mõne päeva pärast võtsid need samad temale armsaks saanud käed Irbise ümbert kinni, panid transpordipuuri ning algas lõputuna näiv sõit… Sõit, mis lõppes turvakodus. Irbis maandus kümnete nurrumootorite keskel, armsaks saanud näod kadusid ilma ühegi pisarata uksest välja ning Irbis mõistis – ta on hüljatud.

Nüüd ootab see muhe kassipoiss uut võimalust. Kodu, kus ei arvata, et kass on proovikiviks enne lapse saamist ning kus ei arvata, et laste sündides pole kassil ja lastel ühe katuse all koos kohta. Irbis otsib seekord tõelist armastust, sellist mis ei kao siis, kui perre sünnib laps, mis ei kao, kui pere kolib ning mis ei kao ka siis, kui ühel päeval on Irbis juba eakas ning võib vajada arstiabi. Irbis tahab, et seekord mõistaksid nad mõlemad armastust ühtemoodi – armastus tähendab ennastsalgavat andmist ning hoolimist ja vastutamist kuni lõpuni.

Kui Sina lubad, et Sinu armastus Irbise vastu on kustumatu, siis kirjuta talle info@kassideturvakodu.ee

Irbis on kiibitud, vaktsineeritud ja kastreeritud ning ta ootab päriskodu Turvakodus alates 15.07.2017.