Pood
0

Kasside Turvakodu

KÄPIK – 27.07.2017

Sugu: Isane
Vanus: Alla 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!

Käpik on üks õnnetutest kassilastest, kes juuni alguses pappkastiga tänavale hüljati. Hoolimata raskest elutee algusest ei ole kassilaps lasknud ennast sellest kõigutada ning ta naudib hoiukodu pehmeid paisid ja oma väikseid kassilapsemänge. Igat hommikut alustab Käpik vaikselt hoiuperenaise voodisse tuterdades ning nurrumootori käivitudes vudib pisike Käpik inimese kaela ümber. Ärganuna nauditakse üheskoos hommikusööki ning kui hoiupere tööle lahkub, mängitakse õdede-vendadega kassipojamänge.

Siiski teeb Käpikut murelikuks olukord, kus kõiki õdesid-vendi on juba huvilised vaatamas käinud ning nii mõnelgi neist on juba päriskodud ootel, kuid temal… temal pole veel kedagi. Mis saab siis, kui kõik õed-vennad koju lähevad ning Käpikul ei paista päriskodu ikka mitte kusagilt? Seda ei taha Käpik mõelda, sest siis jooksevad hirmujudinad üle selja. Tema loodab ja ootab, sest igal kassil peab ju olema oma kodu.

Käpik on saanud parasiiditõrjed ning enne kojuminekut saab ka kiibitud ning vaktsineeritud. Käpik on paimaias ja armastab väga inimese süles olla.

Kirjuta Käpikule info@kassideturvakodu.ee

e.