Pood
0

Kasside Turvakodu

PEPSA – 10.06.2017

Sugu: Isane
Vanus: Alla 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!

Beebikaksik ehk siis lühemalt Pepsa saabus koos teise beebikaksikuga (vastavalt siis Pepsakesega) hoiukodusse kolm nädalat tagasi. Siis olid nad nii väiksed, et vajasid veel piimaasendajat. Nüüd on nende algul väga väiksed kõrvad juba veidi pikemaks kasvanud ja ka mingid sabalaadsed asjad taha sirgunud. Lisaks on neile suhu tekkinud ka kaksikute endi jaoks väga huvitavad väiksed teravad hambapoisid, millega nad teineteist ja vahepeal ka omaenda sabasid rõõmsalt näksata proovivad.

Beebid on täiesti identsed ja kuna hoiukodu neil kuidagi vahet teha ei suutnud, suundusime nendega veterinaari juurde. Seal selgus, et Pepsa on beebipoiss – ehk siis tulevane isane kass, Pepsake aga beebitüdruk – ehk siis tulevane emane kass. Praegu on pepsadel sellest jummala suva – nemad ikka tasapisi rulluvad üksteise kaisus, proovivad kaaskaksiku sabale vaikselt oma uute ja veel veidi sügelevate silmahammastega auku sisse komposteerida ja on väga nurru- ja paimaiad loomakesed. Pehme titekarv on neil seljas veidi krussis ja suure tõenäosusega kasvavad neist kenad ja tublid, veidi lokkiskarvalised mustad kodupantrid.

Niipalju veel, et Pepsa ja Pepsake on harjunud nii väikeste kui suuremate laste, teiste kasside ja ka koeraga – nende kahe jaoks on kõik elusolendid siin maailmas veel head, huvitavad ja sõna otseses mõttes SUURED sõbrad. Loodame, et nii see jääbki ja leiame neile kahele veel heledate beebisilmadega pisipõnnile teie abiga head ja toredad, maailma kõige sõbralikumad ja hellemad pered!

Pepsa ja Peksake on Märjamaalt pärit kassipojad, kes elasid koos oma musvalge ema, musta isa ja kolmanda vennaga ühe kortermaja rõdu all. Nende ema ootab oma uut kodu hoiukodus Tallinnas, ülisõbralik isa on aga veel rõdu all, kuna talle pole me veel hoiukodu leidnud. Kolmas vennake kahjuks suri kevadel enne hoiukodusse jõudmist külma ja alatoitumise kätte. Ka Pepsa ja Pepsake olid hoiukodusse jõudes tugevalt külmetunud, aga väike antibiootikumikuur, ussirohi ja palju sooja ning rammusat kassipojatoitu aitas nad kiirelt jalule. Ning nüüdseks on nad ka kiibitud ja vaktsineeritud, täiesti terved ning kõik oma varase ea kannatused täiesti unustanud. Et see nii jääkski!

Kontakt: info@kassideturvakodu.ee