Pood
0

Kasside Turvakodu

TWIX – 30.07.2017

Sugu: Isane
Vanus: Alla 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!

Mina olen väike ja väle kassipoiss, sündinud märtsi lõpus. Ah et mis mu nimi on? Mul on vist kaks nime, sest tavaliselt kutsutakse mind kas „Twix, ei…….!“ või „Ei Twix!!!“ Minu ema on pärit Narvast, aga mina ja minu õed-vennad sündisime juba turvalises hoiukodus Tallinnas. Tunnistan, et elu on viimasel ajal kuidagi igavam, pole kellegagi hullata enam pärast seda kui minu õde Candy läks ära oma koju.

Olen vallatu ja aktiivne, paigal mulle väga ei meeldi püsida. Kui on valida, kuidas liikuda punktist A punkti B, siis loomulikult joostes, mitte jalutades! Lapsepõlv on lühike ja aega ei ole mõtet raisata! Tuleb kõike uut proovida ja muidugi lakkamatult mängida. Mulle meeldib turnida, aknast varblaseid jälgida, uusi maitseid degusteerida (pildil testin valgehallitus juustu).Magada meeldib mulle ainult kaisus, kui perenaise sülle ei saa, poen mõni teise kassi kaissu. Ärkvel olles ma muidugi mingi memmekas ei ole, mänguasjad saavad vatti ja vilet. Üldse tahaks juba suur olla, nagu minu kasuvennad Kutt ja Triips – mina juba mingit kassipoegade toitu ei võta suu sissegi, söön suurte kassidele toitu. Ma ei karda mitte midagi ega kedagi, ükskord murdsime õe Candyga isegi majja tunginud vapsiku maha, hoiuperenaine pidi infarkti saama ja arvas, saime kindlasti nõelata, aga meie olime osavad ja jäime terveks. Ja no need kastid….no need on vastupandamatud lihtsalt.

Küsite mida ma teha oskan – pigem uurige, mida ma veel ei oska! Kasuvennad õpetavad mulle pidavalt uusi asju. Oskan ust lingist avada, mulle visatud mänguasju ära tuua, traksidega jalutada, netis surfata. Veel oskan valjusti näuguda, kui hoiuperenaine ära kaob silmist ja hommikuti oskan inimesi äratada õrna nurrumise ja näo limpsimisega.

Aga kirjutage mulle või tulge külla, siis näitan teile ise milline ma tegelikult olen!

Kontakt: info@kassideturvakodu.ee.