Pood
0

Kasside Turvakodu

MARTA – 02.12.2018

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

“Tere, mina olen Marta. Ei, perekonnanime mul veel ei ole, aga küll see tuleb, kui ma endale oma perekonna leian. Igatahes, mina otsin tööd ning kõige olulisem kriteerium ongi see, et ma soovin töötada kodukontoris. Hea oleks kui oleks tegemist moodsa kontoriga – sellisega, kus ma saan vahepeal aknalaual mõtteid mõlgutada, seejärel diivanil jalgu sirutada ning väga mõnus oleks ka sportimisvõimalusi kasutada! Mõelda vaid, kui ma saaks kaloppida ühest toast teise! Vau, uhke!

Mis ma kodukontoris teha tahaksin? Aga muidugi mõnuleda ja olla oma inimesele parimaks kaaslaseks – seltsiline ja sõber kogu eluks!

Millised on minu oskused? Hmm, ma ütleks, et ma olen teinud läbi hääääästi suure arengu. No minu arust on mu areng veel suurem kui president Müraka kehakaal. Aga see selleks. Kui ma esialgu Turvakodusse jõudsin, siis ma ikka kartsin korralikult. Mõelge vaid, kui paljud kassid tahtsid olla mu sõbrad ja kui paljud inimesed käisid hellal häälel minuga rääkimas! Ma olin pehmelt öeldes šokis! Mitte keegi polnud KUNAGI tahtnud minu sõber olla ja nüüd olin ma järsku tähelepanu keskpunktis. Algul ma ikka võitlesin selle vastu, aga õigepea hakkas asi juba põnevust tekitama. Nüüd ma käingi vaikselt oma käpakestega inimest puudutamas ja kui ma pesas mõnulen, siis keerutan ennast vaikselt, et inimene mind tähele paneks. Kui ma oma pere juurest “tööd” leiaks, siis ma kindlasti liiguksin oma karjääriredelil veel ülespoole. Siis saaksin juba peamüksusid harjutada ja kaisus magamist… Oh, seda viimast pole ma saanud kunagi varem teha! Mõelda vaid, ma saaks oma inimese kaisus magada! Oi, armas inimene, palun vali mind!”

Kui Teil on minu ametikäigu kohta rohkem küsimusi, siis palun esitada need minu praegusele tööandjale aadressilenfo@kassideturvakodu.ee.

Marta on steriliseeritud, vaktsineeritud ja kiibitud. Turvakodus ootab uut kodu alates 16.04.2017.